DKV Mobility achiziționează Port One Estonia, State Port Group Lituania și Port One Polonia

DKV Mobility achiziționează Port One Estonia, State Port Group Lituania și Port One Polonia. Astfel, furnizorul de servicii de mobilitate își consolidează baza de clienți și poziția pe piețele din Estonia, Lituania și Polonia.

Iată precizările transmise ZIUA CARGO:

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV își continuă strategia de creștere. Compania cu sediul în Ratingen a semnat un acord pentru achiziționarea a trei companii, Port One Estonia, State Port Group din Lituania și Port One Polonia, care sunt renumiți specialiști în carduri de combustibil și furnizori principali de soluții complete de alimentare. Astfel, DKV își consolidează și mai mult prezența pe piață și baza de clienți în țările baltice, precum și în Polonia. 

„Suntem foarte onorați să primim Port One Estonia, State Port Group Lituania și Port One Polonia la DKV Mobility Group. Sunt extrem de profesioniști și extrem de capabili, cu o tradiție foarte puternică, ceea ce ne va ajuta să ne atingem obiectivele ambițioase. Așteptăm cu nerăbdare să facem pașii următori și să creștem împreună”, spune Marco van Kalleveen, CEO DKV Mobility.

Teet Järvekülg, unul dintre fondatorii Port One Estonia, State Port Group din Lituania și Port One Polonia, adaugă: „A face parte din DKV Mobility Group oferă clienților noștri existenți și viitori accesul la cele mai bune produse, servicii și cunoștințe de pe piață. Este, de asemenea, o recunoaștere a bunei activități pe termen lung a echipelor noastre din țările lor de origine.” 

Ambele părți au convenit să nu dezvăluie detalii suplimentare despre tranzacție.

DKV Euro Service 

De peste 85 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea fără numerar la cele peste 230.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată. DKV Euro Service face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group cu peste 1.200 de angajați. În anul 2019, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,9 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 45 țări. Actualmente, peste 240.000 de clienți utilizează 5,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2020, DKV CARD a fost desemnat pentru a 16-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.