DKV Mobility asigură tranzitul rapid prin Serbia

Clienții DKV Mobility își pot înregistra acum rapid și ușor transportul la toate punctele de trecere a frontierei către Serbia și pot achita convenabil, prin intermediul DKV CARD. Astfel, clienții primesc documente specifice de tranzit (T1 și NT) prin DKV Mobility, care sunt furnizate de către profesioniști de încredere.

Clienții DKV evită, în acest fel, timpii lungi de așteptare cauzați de formalitățile neașteptate și au o călătorie rapidă mai departe prin statul balcanic.

Serviciul CDA (Aplicația pentru Documente Vamale) este disponibil la toate punctele de trecere a frontierei cu Serbia. „Noi suntem încântați să economisim clienților noștri timp îndelungat de așteptare la punctele de trecere a frontierei cu acest serviciu. Serviciul nostru CDA le permite să își continue călătoria rapid și crește eficiența călătoriilor prin Serbia”, spune Sven Mehringer, managing director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility. 

DKV Mobility

De peste 85 de ani, DKV Mobility este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor și are în prezent peste 1.300 de angajați. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea fără numerar și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată. În anul 2020, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,3 miliarde de euro. Actualmente, peste 213.000 de clienți utilizează 5,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2020, DKV CARD a fost desemnat pentru a 16-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.