DKV Mobility cooperează cu platforma de transport Trans.eu

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV Mobility și Trans.eu, platforma logistică digitală pentru transportul terestru, au convenit asupra unei cooperări strânse. Clienții pot acum accesa gratuit platforma Trans.eu prin intermediul DKV LIVE, flota digitală și asistentul de realimentare a DKV.

Astfel, sarcinile de gestionare a flotei și a transportului vor fi și mai ușor de accesat prin intermediul serviciilor digitale. Combinând ambele soluții, dispecerii pot optimiza și mai mult utilizarea vehiculelor. Acest lucru se datorează funcției de potrivire a încărcăturii integrate în Trans.eu, de care clienții DKV beneficiază acum și este utilizată pentru a primi oferte de transport de marfă pe baza poziției camioanelor transmisă în timp real.

Transportatorii pot evita cursele goale și pot planifica transportul într-un mod optimizat pentru rute și resurse. Un efect secundar pozitiv este acela că transportul de marfă optimizat pentru poziție oferă, de asemenea, utilizatorilor DKV Live posibilitatea să reducă emisiile CO2 și să protejeze astfel mediul.

Pentru a face acest lucru, aceștia au acces la încărcăturile a peste 40.000 de utilizatori ai rețelei Trans.eu din toată Europa. Astfel, pe lângă soluția DKV, aceștia au acces și la transportul de marfă al expeditorilor verificați din Europa de Est.

Previziunile prețurilor facilitează negocierile

Pentru a finaliza contractul de transport pentru ofertele de transport de marfă, utilizatorii platformei DKV sunt redirecționați direct către interfața Trans.eu. Acolo ei pot folosi toate funcțiile portalului de transport de marfă. Acestea includ un algoritm de predicție a prețurilor care oferă o imagine de ansamblu rapidă a prețurilor care pot fi obținute pentru transporturi specifice pe piața deschisă a transporturilor de marfă.

Negocierile de preț sunt ușor de realizat prin intermediul Trans.eu și chat-ului intern al platformei cu funcție de traducere automată. Utilizatorii văd mai întâi detaliile unui transport de marfă ofertat și pot contacta expeditorul ofertei. Odată ce câștigă oferta, singurele costuri de tranzacție suportate sunt pentru intermedierea încărcăturii pe platformă.

„Un preț pentru două platforme digitale – utilizatorii DKV au acces direct la grupul nostru de transport de marfă fără abonament și plătesc doar costurile tranzacției. Totul funcționează rapid și ușor”, spune Bogdan Kosturek, Vice President of Technology and Product Development la Trans.eu.

„Prin conectarea celor două portaluri, clienții noștri își pot folosi acum vehiculele într-un mod și mai sustenabil – pentru că le este mult mai ușor să găsească încărcături care pot fi ridicate din zona în care este localizat camionul. O victorie și pentru mediu”, adaugă Manuel von Mohrenschildt, Director Partner & Solution Sales la DKV.

DKV LIVE 

Noul portal digital DKV LIVE deschide calea către gestionarea digitală a flotei. Cu DKV LIVE, utilizatorii pot optimiza continuu efortul logistic al dispecerilor, șoferilor și clienților lor. Ei pot vedea fiecare camion din flota lor pe o hartă digitală pe tot parcursul turului.

Toate informațiile importante sunt disponibile în timp real: cu ajutorul serviciului de urmărire live, utilizatorii DKV LIVE știu unde se află camioanele lor și cât de repede călătoresc. Acest lucru facilitează evitarea proceselor ineficiente în timpul planificării traseului.

În plus, toate datele sunt documentate fără probleme și cuprinzător, economisind timp. Cu planificatorul de rute DKV LIVE și tehnologia inteligentă a managerului de notificări, administratorii flotei pot evita întârzierile neprevăzute. Datele Tacho pentru afișarea depășirilor timpului cursei pot fi, de asemenea, importate în Tachomanager pentru a respecta cerințele legale. 

Portalul DKV LIVE îi ajută pe clienți să-și optimizeze planificarea traseului pentru a economisi timp, costuri și a reduce emisiile de CO2. În plus, soluțiile sunt concepute pentru a îmbunătăți sustenabil comportamentul la volan și pentru a crește utilizarea camioanelor.

DKV Euro Service 

De peste 85 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea fără numerar la cele peste 230.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată. DKV Euro Service face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group cu peste 1.200 de angajați. În anul 2019, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,9 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 45 țări. Actualmente, peste 240.000 de clienți utilizează 5,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2020, DKV CARD a fost desemnat pentru a 16-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.