DKV Mobility extinde oferta în Italia

DKV Mobility extinde rețeaua de acceptare pentru plata cu mobilul cu 480 de stații Tamoil în Italia.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Furnizorul european de servicii de mobilitate DKV Mobility își extinde progresiv rețeaua de plăți mobile. Clienții DKV Mobility pot folosi acum funcția DKV APP&GO a aplicației DKV pentru a alimenta și a achita taxele digital la alte 480 de stații Tamoil din Italia.

Sven Mehringer, managing director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility: „Suntem foarte încântați că rețeaua noastră de plăți mobile crește constant. Datorită cooperării cu partenerul nostru Tamoil, clienții noștri își pot plăti acum alimentările cu multă ușurință – contactless și din mers – la 480 de stații de carburanți accesibile pentru camioane și mașini din Italia”.

Silvia Gadda, director de vânzări și marketing la Tamoil Italia S.p.A.: „Parteneriatul cu DKV Mobility se încadrează perfect în obiectivul nostru de a le oferi clienților noștri cel mai larg portofoliu posibil de metode de plată diferite. Din acest motiv, am ales să ne dotăm rețeaua cu cele mai bune tehnologii pentru a le garanta clienților noștri un serviciu sigur și rapid, alături de confortul utilizării smartphone-urilor”.

Cu aceste stații nou adăugate, rețeaua de plăți mobile a DKV Mobility este prezentă în Germania, Belgia, Țările de Jos, Italia, Austria și Luxemburg cu aproximativ 2.000 de stații.

DKV Mobility

De peste 85 de ani, DKV Mobility este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor și are în prezent peste 1.400 de angajați. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea fără numerar și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată. În anul 2020, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,3 miliarde de euro. Actualmente, peste 213.000 de clienți utilizează 5,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2021, DKV CARD a fost desemnat pentru a 17-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.