DKV Mobility intră în parteneriat cu Truck Parking Europe

Furnizorul european de servicii de mobilitate DKV Mobility intră în parteneriat cu Truck Parking Europe, oferind acces la locuri de parcare securizate pentru camioane.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Pentru a-și ajuta clienții să-și protejeze șoferii și mărfurile, furnizorul european de servicii de mobilitate DKV Mobility a lansat un parteneriat cu platforma Truck Parking Europe.

Accesul la această platformă permite clienților DKV Mobility să rezerve în avans locuri de parcare securizate în peste 70 de parcări din 18 țări europene. Acest lucru se poate face fie prin intermediul paginii web Truck Parking Europe, fie prin intermediul aplicației Truck Parking Europe, care procesează CARDUL DKV pentru a deconta costurile de parcare. Noul serviciu este disponibil în Austria, Belgia, Croația, Republica Cehă, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Lituania, Letonia, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Spania și Regatul Unit.

Furtul de marfă provoacă companiilor de transport pierderi de milioane de euro în fiecare an.

Sven Mehringer, managing director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility: „Accesul la locuri de parcare securizate este important pentru clienții noștri. Suntem încântați să colaborăm cu Truck Parking Europe, care pune la dispoziție o soluție extrem de profesională, care permite rezervarea convenabilă a parcării, din mers, și economisește timpul și reduce costurile clienților noștri”.

Niels de Zwaan, head of International Sales & Director Parking la grupul LOGPAY: „Odată cu acceptarea cardului DKV, clienții companiei au acum ocazia să folosească serviciul nostru de parcare pentru camioane. Ca urmare, deținătorii de carduri DKV vor beneficia de faptul că pot găsi, rezerva și plăti cu ușurință locurile noastre de parcare securizate pentru camioane. Acest lucru ajută, de asemenea, la reducerea furtului de marfă și a amprentei de CO2.”

Mai multe informații sunt disponibile la www.dkv-mobility.com.

DKV Mobility

De peste 85 de ani, DKV Mobility este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor și are în prezent peste 1.400 de angajați. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea fără numerar și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată. În anul 2020, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,3 miliarde de euro. Actualmente, peste 213.000 de clienți utilizează 5,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2021, DKV CARD a fost desemnat pentru a 17-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.