DKV Mobility își extinde soluțiile de încărcare full-service în Franța și Austria

DKV   Mobility,   platforma   europeană   de   top   de   plăți și servicii B2B pentru domeniul rutier, își extinde oferta de încărcare full-service în Franța și Austria.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Deși au deja acces la aproximativ 344.000 de puncte de încărcare publice și semipublice din Europa prin cardul DKV +Charge și aplicația DKV Mobility, clienții DKV Mobility din Franța și Austria pot obține acum hardwareul de încărcare DKV Mobility pentru a implementa soluții de încărcare eficiente și sustenabile pentru șoferii mașinilor de companii, atât acasă, cât și la locul de muncă (@home/ @work).

Sven Mehringer, managing director Energy&Vehicle Services la DKV Mobility: „Suntem încântați că acum le putem oferi clienților din Franța și Austria soluții de încărcare pentru casele lor și la locurile de muncă. Oferim deja acces la o rețea de încărcare publică și semipublică cu peste 344.000 de puncte de încărcare de-a lungul Europei, iar acum ne extindem pentru a include oferta noastră @home/@work, ce ne permite sa răspundem mai bine nevoilor zilnice și de aprovizionare ale clienților noștri din Franța și Austria.”

Pentru extinderea serviciului @home/@work în Franța și Austria, DKV Mobility lucrează alături de KEBA Group AG, cu sediul în Linz, Austria, pentru partea de hardware. Platforma IT a subsidiarului DKV Mobility, GreenFlux, pune baza expansiunii internaționale. Din aprilie 2022, această platformă este folosită pentru administrarea a aproximativ 344.000 de puncte de încărcare publice și semipublice de-a lungul Europei. 

DKV Mobility

DKV Mobility este furnizorul european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul rutier, cu un prestigiu de ~ 90 de ani. Aproximativ 259.000 de clienți care dețin un card active își pot alimenta și încărca vehiculele la cea mai mare rețea de acceptare independentă de energie din Europa; inclusiv ~67.000 de stații de alimentare convenționale, ~310.000 de puncte de încărcare EV și ~20.000 de stații de alimentare alternative. În plus, DKV Mobility este și furnizorul european de top de soluții de plată a taxelor, oferind soluții de mobilitate, inclusiv servicii pentru vehicule și soluții digitale inovatoare la aproximativ 30.000 de stații de service. Ca parte a soluțiilor noastre financiare, suntem un furnizor de top de servicii de rambursare TVA. Cu aproximativ 1.700 de angajați, DKV Mobility a generat un volum de tranzacții de 12 miliarde de euro și un venit de 492 milioane de euro în 2021. Scopul nostru este de a conduce tranziția către un viitor eficient și durabil pentru mobilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.