DKV oferă acces la peste 160.000 de puncte de încărcare în Europa

DKV Mobility, unul dintre principalii furnizori de servicii de mobilitate din Europa și furnizor de soluții inteligente de încărcare pentru mașinile electrice, oferă acum clienților săi acces la peste 160.000 de puncte de încărcare publice din întreaga Europă.

Pentru a opera această rețea de aprovizionare extinsă, consorțiul Charge4Europe al companiei din Ratingen colaborează cu numeroși operatori de puncte de încărcare și parteneri de roaming din întreaga Europă. Cu DKV CARD +CHARGE, clienții comerciali beneficiază de facturare automată transparentă, dintr-o singură sursă, la încărcare.

„Realizarea acestei etape de peste 160.000 de puncte de încărcare în rețeaua noastră de aprovizionare este ceva foarte special pentru noi. Subliniază deviza  noastră „Lead in Green” și de a deveni cel mai important furnizor de produse sustenabile din industria noastră”, spune Sven Mehringer, director general Servicii de energie și vehicule la DKV Mobility. 

Extinderea rețelei de încărcare DKV este o pârghie importantă pentru furnizorul de servicii de mobilitate pentru a-și sprijini cei peste 250.000 de parteneri contractuali în trecerea la o mobilitate mai ecologică și, prin urmare, pentru a-și atinge obiectivele ambițioase în materie de mediu. DKV își propune să fie pozitivă din punct de vedere climatic până în 2023 și să reducă emisiile de CO2 ale clienților săi cu 30% până în 2030.

DKV Euro Service 

De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea fără numerar la cele peste 220.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată. DKV Euro Service face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group cu peste 1.200 de angajați. În anul 2019, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,9 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 45 țări. Actualmente, peste 250.000 de clienți utilizează 5,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2020, DKV CARD a fost desemnat pentru a 16-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.