DKV oferă cea mai mare rețea de acceptare cu stații GNL din Europa

DKV oferă cea mai mare rețea de acceptare cu stații de alimentare cu GNL din Europa. Drumul către o mobilitate sustenabilă: furnizorul european de servicii de mobilitate conectează peste 230 de stații de GNL din opt țări.

Iată precizările transmise ZIUA CARGO:

Pe măsură ce viitorul mobilității progresează spre sustenabilitate, GNL devine evident o alternativă populară la combustibilii convenționali. Expeditorii de mărfuri și companiile de logistică își pot reduce emisiile de CO2 cu până la 20% prin utilizarea GNL în comparație cu motorina.

Prin urmare, furnizorul european de servicii de mobilitate DKV promovează extinderea rețelei sale de alimentare cu GNL și oferă acum clienților săi acces la peste 230 de stații de GNL din nouă țări. Asta înseamnă că DKV oferă cea mai mare rețea de stații de alimentare GNL independente de marcă, acoperind mai mult de 50% din toate stațiile de GNL din Europa. Cele mai recente țări conectate sunt Austria, Suedia și Finlanda.

„GNL câștigă din ce în ce mai multă popularitate pe piață. În vremuri de tranziție energetică, vrem să ne atingem obiectivul programului „Lead in Green” – să fim furnizorul principal de soluții de aprovizionare sustenabile pentru industria transporturilor”, spune Sven Mehringer, director general Servicii de energie și vehicule la DKV Mobility. Pentru a satisface cererea tot mai mare de combustibili alternativi, DKV conectează 5.000 de stații de alimentare pe an, concentrându-se pe stații de alimentare multi-energetice care oferă și combustibili alternativi precum GNL, GNC, GPL sau hidrogen. În februarie 2021, DKV și-a început misiunea ecologică, anunțând că va deveni o companie pozitivă din punct de vedere climatic până în 2023 și își va sprijini partenerii contractuali în reducerea emisiilor CO2 provenite din transporturi cu 30% până în 2030.

DKV Euro Service 

De peste 85 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea fără numerar la cele peste 240.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată. DKV Euro Service face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group cu peste 1.200 de angajați. În anul 2020, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,3 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 45 țări. Actualmente, peste 240.000 de clienți utilizează 5,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2020, DKV CARD a fost desemnat pentru a 16-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.