DKV operează cea mai mare rețea de stații GNL din Europa: 100

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV și-a extins, recent, rețeaua de alimentare cu gaz natural lichefiat la 100 de stații, atingând astfel un moment de referință. Rețeaua acoperă acum șase țări europene, iar DKV este furnizorul celei mai mari rețele de alimentare cu GNL din Europa.

Iată precizările, în comunicatul transmis ZIUA CARGO:

Gazul natural lichefiat produce cu 28% mai puține emisii de CO2 decât combustibilii convenționali. Prin urmare, multe țări oferă avantaje fiscale companiilor de transport care utilizează GNL. Astfel, combustibilul alternativ atrage din ce în ce mai mult interesul transportatorilor europeni.

„Odată cu extinderea rețelei noastre de alimentare cu GNL la 100 de stații, le putem oferi clienților noștri o alternativă durabilă la combustibilii convenționali, în special în segmentul de transport greu și pe distanțe lungi. Prin extinderea constantă a rețelei noastre de aprovizionare cu un accent puternic pe stațiile cu mai multe modalități de alimentare, dorim să devenim furnizorul principal de soluții de mobilitate durabilă”, spune Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility.

În funcție de legislația națională, conducătorii auto trebuie să treacă printr-un proces de înregistrare și certificare pentru alimentarea cu GNL. La mulți parteneri GNL, șoferii pot folosi, de asemenea, e-learning-ul pentru a se familiariza cu performanța sigură a alimentării cu GNL.

DKV Mobility conectează anual aproximativ 5.000 de noi stații de alimentare în toată Europa și și-a extins recent rețeaua totală la peste 60.000 de stații.

Despre DKV 

De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea pe drum fără numerar la cele peste 140.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată. DKV Euro Service face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group cu peste 1,200 de angajați. În anul 2019, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,9 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 42 țări. Actualmente, peste 230.000 de clienți utilizează 4,2 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2020, DKV CARD a fost desemnat pentru a 16-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.