DKV se menține pe locul 4 în Top Service Deutschland 2021

Au fost anunțați câștigătorii concursului „Top Service Deutschland 2021”. U DKV Mobility, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate din Europa, își păstrează locul al patrulea obținut și anul precedent – dintre cele 100 de companii B2B din întreaga industrie din Germania care au intrat în competiție.

Un juriu independent format din experți din mediul de afaceri și academic a acordat DKV Mobility o notă ridicată pentru serviciul său remarcabil orientat către clienți și calitatea înaltă a serviciilor. „Top Service Germany” este organizat de ServiceRating în cooperare cu Handelsblatt.

Una dintre numeroasele modalități de a evalua nivelul de servicii pentru clienți al companiilor participante este printr-un sondaj efectuat pe clienți selectați aleatoriu. Pentru a menține acest nivel ridicat, DKV Mobility se asigură că fiecare client beneficiază de servicii de asistență dedicată și continuă să-și implice clienții în dezvoltarea de noi produse.

DKV Mobility

De peste 85 de ani, DKV Mobility este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor și are în prezent peste 1.300 de angajați. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea fără numerar și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată. În anul 2020, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,3 miliarde de euro. Actualmente, peste 213.000 de clienți utilizează 5,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2020, DKV CARD a fost desemnat pentru a 16-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.