DKV: Securitate sporită la cardurile de combustibil

Limită de control flexibilă / Cardul poate fi dezactivat temporar şi reactivat /Alerte individuale!

DKV Euro Service a adăugat noi caracteristici de securitate cardurilor de combustibil aparţinând clienţilor săi utilizatori ai serviciului DKV COCKPIT.

Spre exemplu, clienţii DKV pot să stabilească, începând de acum, limite de credit flexibile pentru cardurile deţinute, în conformitate cu nevoile de alimentare cu combustibil. Fiecare card poate fi, de asemenea, dezactivat temporar şi reactivat.

Dacă clienţii vor dori pe lângă stabilirea unei limite de credit să fie înştiinţaţi de fiecare dată când cardul este folosit sau când este introdus un cod PIN greşit, serviciul DKV eREPORTING oferă o funcţie de alertă prin email.

Alternativ, posesorul poate monitoriza utilizarea cardului prin intermediul afişării unei liste a activităţilor întreprinse în timp real.

“Atunci când vine vorba de securitatea cardurilor de combustibil, în ciuda tuturor precauţiilor generale de securitate, vigilenţa clientului constituie un factor crucial”, a declarat Felix Rothermundt, DKV Product Manager.

“Prin adăugarea acestor caracteristici serviciului DKV COCKPIT, dorim să le oferim clienţilor noştri oportunitatea de a îşi ajusta setările de securitate în conformitate cu obiceiul de consum şi nevoile personale”, a adăugat el.

Informaţii suplimentare pot fi accesate la adresa www.dkv-euroservice.com

Despre DKV Euro Service

DKV Euro Service este unul din liderii pieței de servicii din domeniile logistică şi transporturi, de aproximativ 80 de ani. De la 65.500 de puncte de acceptanţă ale partenerilor multibrand, care oferă servicii de alimentare fără numerar, în baza cardului, la servicii de taxe de drum și recuperarea TVA, DKV oferă o gamă de servicii pentru optimizarea costurilor şi managementul flotei la nivel european. DKV este parte a grupului DKV MOBILITY SERVICES Group care operează cu o echipă formată din aproximativ 900 de persoane.

În 2016, DKV MOBILITY SERVICES GROUP a obținut o cifră de afaceri de 6,3 miliarde de euro, fiind prezentă în 42 de ţări. În prezent, peste 2,7 milioane de carduri DKV şi unități de bord pentru taxe de drum sunt folosite de peste 140.000 de clienţi. În 2017, DKV Card a fost numit pentru a 13-a oară cel mai bun brand la categoria de carduri de alimentare și servicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.