DKV și Innogy, 100.000 de puncte de încărcare

Charge4Europe, joint-venture-ul dintre DKV Mobility și innogy eMobility Solutions, și-a activat punctul de încărcare cu numărul 100.000. Charge4Europe, care a început să funcționeze abia în 2019, sărbătorește deja o etapă revoluționară – deoarece își propune să devină una dintre cele mai mari rețele de încărcare pentru vehicule electrice și hibride din Europa.

Această realizare impresionantă a fost anunțată recent la sediul innogy din Essen, Germania.

„La Charge4Europe, lucrăm la viteză maximă pentru a crea o infrastructură de încărcare care să acopere întreaga Europă. În acest fel, dorim să modelăm cu succes transformarea energiei împreună cu clienții și partenerii noștri”. Joint-venture-ul oferă acces la aproximativ 30.000 de puncte de încărcare din Germania. Unitățile de încărcare sunt deja disponibile în Austria, Belgia, Franța, Olanda, Luxemburg și Italia. Extinderea în diferite țări cu noi puncte de încărcare are loc continuu”, a declarat Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV.

Arjan van der Eijk, CEO / COO al innogy eMobility Solutions GmbH a spus: „La nivel internațional, electromobilitatea se află într-o etapă de dezvoltare rapidă. Încărcarea transfrontalieră este un factor cheie pentru succesul electromobilității. Cu Charge4Europe vizăm în special flotele mari de vehicule.”

Până la sfârșitul acestui an, se estimează ca rețeaua de încărcare Charge4Europe să crească la peste 120.000 de puncte de încărcare.

Informații suplimentare sunt disponibile la www.dkv-mobility.com și www.innogy-emobility.com 

DKV Euro Service 

De peste 85 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea pe drum an fără numerar la cele peste 160.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată. DKV Euro Service face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group cu peste 1,200 de angajați. În anul 2019, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,9 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 45 țări. Actualmente, peste 230.000 de clienți utilizează 4,2 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2020, DKV CARD a fost desemnat pentru a 16-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.