DKV susține Fundația Motivation România și SOS Satele Copiilor

DKV Mobility susține Fundația Motivation România și SOS Satele Copiilor. Precizările transmise ZIUA CARGO:

DKV Mobility este o companie dedicată dezvoltării mobilității afacerilor cu o misiune clară: să genereze tranziția spre un viitor eficient și sustenabil al mobilității. Totodată, DKV Mobility face mai mult decât să răspundă nevoilor transportatorilor și a ales să susțină comunitățile locale. Astfel, în România, DKV a decis să sprijine proiectele Motivation România și Sos Satele Copiilor.

Pentru fiecare dintre cele două ONGuri, compania a donat suma de 5.000 de euro, bani care vor susține proiectele dedicate persoanelor cu dizabilități care utilizează scaune rulante în cazul Motivation România și programe dedicate copiilor care sunt în grija SOS Satele Copiilor. 

„Clienților noștri le asigurăm mobilitate și îi susținem zi de zi pentru a-și dezvolta afacerile. Mă bucur că putem să ne întoarcem către comunitatea locală și să ajutăm. Am ales Motivation România și SOS Satele Copiilor pentru că reprezintă două organizații apropiate valorilor noastre și am încredere că prin contribuția noastră le oferim un start bun în proiectele din 2022”, spune Cătălin Constantinescu, director general, DKV Mobility România.

DKV Mobility

De peste 85 de ani, DKV Mobility este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor și are în prezent peste 1.400 de angajați. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea fără numerar și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată. În anul 2020, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,3 miliarde de euro. Actualmente, peste 213.000 de clienți utilizează 5,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2021, DKV CARD a fost desemnat pentru a 17-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.