DKV – Taxa de drum extinsă pentru Germania

Taxă de drum extinsă pentru Germania: DKV recomandă Toll Collect Box. Dispozitivele transnaționale de plată a taxei de drum nu sunt încă disponibile la data de 1 iulie 2018 în Germania.


Începând cu data de 1 iulie 2018, obligativitatea achitării taxei de drum pentru vehiculele cu masa totală admisă de peste 7,5 t se extinde la toate drumurile federale din Germania. DKV le recomandă clienților care au nevoie pentru început de noi dispozitive de taxare pentru plata taxei de drum extinse în Germania să se înregistreze la timp și să utilizeze dispozitivul Toll Collect, al operatorului de taxare.  Aparatele de bord de la Toll Collect aflate deja în uz sunt valabile și pentru taxa extinsă de drum din Germania și nu trebuie înlocuite.

„Siguranța aprovizionării clienților noștri este prioritară”, spune Jürgen Steinmeyer, directorul departamentului taxe la DKV Euro Service. „Începând cu 1 iulie 2018, se poate achita în mod oficial noua taxă de drum din Germania doar cu dispozitivul de bord al operatorului de taxare Toll Collect. Dispozitivele transnaționale de taxare conforme EETS, cum ar fi DKV BOX EUROPE, sunt în prezent doar la începutul procesului de înregistrare, iar acesta nu se va finaliza până la 1 iulie 2018. Deoarece fiecare furnizor EETS primește aceleași informații prin intermediul Toll Collect, acest lucru se aplică în mod egal tuturor furnizorilor”, adaugă el. 

Pentru mai multe informații și un calculator gratuit pentru taxele de drum, vizitați https://www.dkv-euroservice.com/de/leistungen/maut/maut-pro-land/deutschland/.

DKV Euro Service

De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. De la aprovizionarea pe drum fără numerar la cele peste 70.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și a taxei pe valoarea adăugată, DKV oferă un spectru larg de servicii pentru optimizarea și managementul flotei comerciale în întreaga Europa.

DKV face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, având aproximativ 930 de angajați. În anul 2017, grupul a realizat o cifră de afaceri de 7,2 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 42 țări. Actualmente, peste 170.000 de clienți utilizează 3,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2017, DKV CARD a fost desemnat pentru a 13-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.