DN4 Centura București – Oltenița a fost închis

politia-drum-zapada-inchis-2DN4 a fost închis de CNAIR între km 12+500 – km 60+350, respectiv Centura București – Oltenița, din cauza viscolului.

“Decizia de închidere a fost luată la ora 11.00, din cauza viscolului și a vizibilității foarte reduse”, precizează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

“Menționăm că este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere, precum și restricțiile instituite”, se mai arată în comunicatul remis redacției.

CNAIR amintește că Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare COD GALBEN de intensificări ale vântului, ninsori moderate cantitativ, temporar viscol, valabilă până miercuri, 17 ianuarie, la ora 14:00

“La această oră pe DN 3 Lehliu-Calarași, între localitățiile Radu Vodă și Vlad Țepeș, din cauza fenomenului de viscol la sol și a zăpezii aflate pe marginea părții carosabile rămasă de la viscolele anterioare, în vedere evitării producerii unor blocaje de trafic, pe acest sector  (DN 3, Radu Vodă – Vlad Țepeș) se circulă în coloană, controlat, cu utilaje al CNAIR și cu asistența Poliției Rutiere”, precizează reprezentanții companiei.

Pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi s-a acționat, de luni, ora 17:00, până astăzi, ora 05:30, astfel:

  • DRDP București: 181 autoutilaje și s-au răspândit 430,82 tone material antiderapant;
  • DRDP Craiova:  96 autoutilaje si 322 tone material antiderapant și 0,2 tone clorură de calciu;
  • DRDP Timișoara: 44 autoutilaje și 190 tone material antiderapnt;
  • DRDP Cluj: 31 autoutilaje și 120 tone material antiderapant și 0,2 tone clorură de calciu;
  • DRDP Brașov: 82 autoutilaje și 325 tone material antiderapant;
  • DRDP Iași: 101 autoutilaje și 355,3 tone material antiderapant și 1,3 tone clorură de calciu;
  •  DRDP Constanța: 134 autoutilaje și 165 tone material antiderapant.

Total general: s-a acționat cu 669 autoutilaje și s-au răspândit 1.908, 12 tone material antiderapant și 1,7 tone clorură de calciu.

Având in vedere  conditiile meteo extreme care se manifesta, solicitam participanțiilor la trafic să pornească la drum doar in caz de maximă urgență”, se mai arată în comunicatul CNAIR.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.