Doi adolescenți au ucis un taximetrist și i-au furat mașina

Doi adolescenți au ucis un taximetrist și i-au furat mașina, după un plan bine pus la punct, ambii find acum arestați preventiv pentru 30 de zile pentru omor calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt calificat în scop de folosinţă.

foto arhivă: Jean-Mihai Pâlșu

Totul a fost descoperit după ce trupul taximetristului, în stare de putrefacţie, a fost găsit într-o pădure din judeţul Timiş, în 23 iunie.

Cei doi suspecți minori, de 15, respectiv 17 ani,  au fost prinși de polițiști în aceeași zi, după căutări de câteva ore, ei fiind arestaţi preventiv în 25 iunie, pentru o perioadă de 30 de zile.

Conform anchetatorilor, cei doi adolescenţi au plănuit crima cu scopul de a face rost de o maşină cu care să fugă de acasă.

“În fapt, s-a reţinut că, în noaptea de 13/14.06.2018, după o înţelegere prealabilă privind uciderea unei persoane cu scopul de a obţine un autoturism pentru a fugi de acasă, cei doi minori au comandat un taxi pe care l-au aşteptat în faţa parcului din localitatea Darova, judeţul Timiş. După urcarea în taxi, cei doi minori i-au aplicat conducătorului auto, în vârstă de 77 de ani, mai multe lovituri cu cuţitul în zona feţei, a gâtului şi a pieptului, provocând decesul victimei. Ulterior, cei doi minori au plecat cu autoturismul condus de unul dintre aceştia, transportând trupul victimei într-o zonă forestieră din preajma Oraşului Buziaş, unde l-au abandonat, după care s-au deplasat cu autoturismul în Municipiul Timişoara. Corpul victimei a fost descoperit în data de 23.06.2018”, se arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.