DP World: London Gateway, port de escală pentru două noi servicii

London Gateway, terminalul de containere cu cea mai rapidă creștere din Marea Britanie, este acum portul de escală din Marea Britanie pentru două noi servicii internaționale majore de transport maritim, conectând economiile Europei de Vest cu Mediterana de Est, Africa de Nord și Rusia, transmite, pe 15 februarie, DP World

Iată precizările, în comunicatul transmis ZIUA CARGO:

DP World – principalul furnizor de soluții logistice inteligente – a creat o afacere integrată în Marea Britanie care cuprinde două porturi de apă adâncă cu terminale feroviare de marfă la London Gateway și Southampton, ceea ce înseamnă o mai mare flexibilitate și alegere pentru liniile de transport maritim și proprietarii de marfă.

London Gateway este, acum, portul de escală din Marea Britanie pentru serviciul Sealand- Maersk din Marea Nordului, care face legătura între economiile cheie ale Europei de Nord și Mediterana de Est. Apelând anterior pe coasta Suffolk, acest serviciu de transport internațional major are o rotație de 42 de zile care se întinde de la Europa de Vest până la Cipru, Egipt și Israel. După London Gateway, serviciul face apel la Rotterdam, Bremerhaven, Wilhelmshaven, Hamburg, Anvers, Limassol, Ashdod, Alexandria, Haifa, Mersin și, în cele din urmă, la Port Said East înainte de a reveni la London Gateway.

De asemenea, London Gateway a devenit luna trecută portul de escală din Marea Britanie pentru noul serviciu Unifeeder de la Sankt Petersburg. Creșterea serviciului său din Marea Britanie ca răspuns la o cerere tot mai mare de transport multimodal, Unifeeder a introdus o buclă suplimentară care leagă piețele Benelux și Rusia de Marea Britanie. London Gateway este hub-ul de import preferat datorită apropierii sale de piața de consum a capitalei și devine un gateway vital pentru expedițiile Shortsea și Feeder către și din Marea Britanie. Noul serviciu are conexiuni săptămânale fixe pe o rotație de la Londra la Anvers, St Petersburg, Bremerhaven și apoi înapoi la Londra, oferind conectivitate cu întreaga rețea Unifeeder cu multiple opțiuni de transbordare.

Ernst Schulze, CEO al DP World din Marea Britanie, a declarat: „Suntem încântați să primim două noi servicii în cel mai avansat punct de vedere tehnologic și cel mai rapid port de containere din Marea Britanie. Avem capacitatea de a continua să acordăm prioritate livrării de servicii de primă clasă pentru toți clienții existenți, concomitent cu gestionarea de noi traversări care extind alegerea clienților. DP World din Marea Britanie se angajează să se afle în centrul viitorului comercial al Marii Britanii, oferind infrastructurii de tranzacționare potrivite și soluții logistice inteligente pentru clienții noștri.  Credem în piața din Marea Britanie și avem ambiția și resursele pentru a stimula creșterea, a sprijini companiile, a crea locuri de muncă și a îmbunătăți standardele de viață.”

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.