drogerie markt România, 91 de magazine

drogerie markt România încheie anul financiar 2016-2017 (la 30 septembrie) cu 91 de magazine și o cifră de afaceri anuală brută cu 18% mai mare față de anul precedent.

Primul an sub conducerea noului duo de management Ivana Martináková și Cristian Crișan continuă consolidarea cu succes a pionierului pe piața de drogherie din România. Dezvoltarea constantă include, de asemenea, investiții care au atins suma de 24 milioane RON în an financiar precedent.

Pentru prima dată, dm România a depășit pragul de rentabilitate cu un profit net de 2 milioane RON, ceea ce permite dmului să investească și mai mult în forța de muncă și îmbunătățirea sistemul de remunerare.

Rețeaua dm de magazine, în România, cuprinde la final de an financiar 91 de filiale. În cursul noului an de afaceri, a fost planificată deschiderea a 13 filiale noi. Astfel, se consolidează în continuare poziția pe piață a specialistului în domeniile frumusețe, bio&sănătate, baby și îngrijire casă și oferă astfel unui nou rând de clienți experiența unică de cumpărături-dm.

drogerie markt

dm drogerie markt SRL face parte din grupul dm care activează pe plan internațional și furnizează în 13 țări europene produse de drogherie și oferă, de asemenea, în China, o mică selecție a sortimentului dm prin intermediul unui magazin online.

Cifra de afaceri a concernului s-a ridicat la 10.259 mil. €, în anul financiar 2016/17, ceea ce reprezintă o creștere de 5,7% față de anul precedent. În întreaga Europă dm are aproape 60.000 de angajați și operează în 3.464 de filiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.