Drumuri blocate de viituri

Mai multe drumuri naționale și județene sunt blocate și în dimineața de 2 iulie, din cauza inundațiilor de săptămâna trecută.

sursă foto: CNAIR

Este vorba despre 5 tronsoane de drumuri naționale din judeţele Covasna, Harghita, Neamţ, Suceava şi Vâlcea și 10 drumuri judeţene din Bacău, Covasna, Galaţi, Iaşi şi Suceava rămân blocate circulației și luni dimineața, din cauza inundațiilor de săptămâna trecută.

Astfel, potrivit Centrului Infotrafic, în urma precipitaţiilor abundente din ultima perioadă care au dus la scurgerea aluviunilor şi la acumulări de apă pe carosabil, pe următoarele tronsoane de drum naţional circulaţia este întreruptă:

  • judeţul Covasna: DN 11B Târgu Secuiesc – Cozmeni, în zona localităţii Valea Seacă (kilometrul 12);
  • judeţul Harghita: DN 11B Cozmeni – Târgu Secuiesc, în localitatea Casinu Nou (kilometrul 23),
  • judeţul Neamţ: DN 15 Borsec – Poiana Largului, pe raza localităţii Poiana Teiului (între kilometrii 237+800 de metri şi 238+100 m),
  • judeţul Suceava: DN 2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de pe râul Suceava şi judeţul Vâlcea: DN 7D Câineni – Perişani, în localitatea Perişani (între kilometrii 15+830 şi 15+900 de metri.

Circulaţia este îngreunată în judeţul Bacău, pe DN 11, pe segmentele Bacău – Oneşti, în zona localităţii Sănduleni şi Oneşti – Târgu Secuiesc, în localitatea Poiana Sărată.

Totodată, traficul rutier este întrerupt pe 10 drumuri judeţene din Bacău, Covasna, Galaţi, Iaşi şi Suceava şi îngreunată pe 5 drumuri din Covasna, Prahova şi Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.