Drumuri inundate

Trei drumuri naționale și două județene sunt blocate de inundații iar pe alte două se circulă cu dificultate în 11 iulie, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

sursă foto: CNAIR

Drumurile închise sunt:

  • DN11B Târgu Secuiesc – Cozmeni, în zona localităţii Cătruşa, din județul Covasna
  • DN2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de pe râul Suceava, în judeţul Suceava
  • DN 2L, în localitatea Soveja, județul Vrancea
  • DJ 252B, între localităţile Răcătău şi Pînceşti, județul Bacău
  • DJ 106E, între localitatea Dobra, județul Alba până la limita cu judeţul Sibiu.

Circulația este îngreunată pe DN12B, în zona localităţii Slănic-Moldova, din județul Bacău se se circulă pe jumătate de cale, iar pe DN15B Poiana Largului – Târgu Neamţ, în zona localităţii Petru Vodă, judeţul Neamţ.

Traficul este deviat de pe DN1 din cauza apei acumulate pe carosabil în comuna Bărcănești, judeţul Prahova, astfel că de la București către Brașov se circulă normal pe DN1, iar din Centura de Est se intră în satul Tătărani și se iese în Centura de Vest a municipiului Ploiești.

Amintim, totodată, că circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov – Întorsura Buzăului este întreruptă pe raza localităţii Budila, din judeţul Braşov, după ce podul feroviar din localitate a fost dărâmat de viituri. Pe acest segment de cale ferată circulă însă doar garniturile unui operator privat.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.