Dunwell asistă Maspex la închirierea din Global Vision-Cta

Dunwell a intermediat închirierea unui spațiu industrial pentru Maspex în depozitul Global Vision de la Constanța.

Constanța Business Park

Iată precizările, în comunicatul transmis ZIUA CARGO:

Rio Bucovina, distribuitor de băuturi non alcoolice și produse alimentare, parte a grupului Maspex, și-a extins spațiul de depozitare în cel mai mare parc logistic din sud-estul țării – Constanța Business Park, aparținând dezvoltatorilor Global Vision și Globalworth. Tranzacția a fost intermediată de Dunwell Industrial, singura agenție specializată exclusiv în brokeraj industrial din România. 

Maspex, parte a grupului Maspex Wadowice, unul dintre cei mai mari investitori polonezi din România, își extinde astfel harta distribuției naționale cu încă un punct strategic, din care va ajunge eficient la toți distribuitorii din sud-estul țării. 

Grzegorz Grabowski

„Ne bucură prezența noastră într-un parc logistic modern, construit și accesorizat la cele mai înalte standarde. Apreciem faptul că Dunwell a înțeles de la bun început nevoile noastre și ne-a sprijinit de-a lungul întregului proces decizional, de la prezentarea parcului până la finalizarea acordului cu dezvoltatorul Global Vision”, a declarat Grzegorz Grabowski, CEO Maspex România. 

Șerban Juverdeanu

„Ritmul închirierilor la Constanța este unul îmbucurător. Am trecut de gradul de 50% de ocupare, la 2 luni de la livrarea depozitului și preconizăm un grad de 100% până la final de an. Este un proiect strategic, bine poziționat, care va cuprinde funcțiuni multiple, dezvoltat în parteneriat cu Globalworth. Ne bucurăm că Maspex România este de acum unul dintre chiriașii noștri în Constanța Business Park. Vom pune la dispoziția clientului nostru un spațiu modern, funcțional și echipat pentru a-și derula operațiunile în cele mai bune condiții.”, a spus Șerban Juverdeanu, Head of Development Global Vision. 

Corina Săndulescu

Din partea Dunwell, Corina Săndulescu, broker industrial, a fost cea care a coordonat negocierile: “Realizarea cu succes a acestei tranzacții reprezintă pentru noi dovada faptului că profesionalismul și consultanța personalizată pe care le oferim conduc la decizii oportune pentru partenerii noștri, convenabile și operative pentru toate părțile angajate în negociere”.

Potrivit experților Dunwell este foarte des întâlnită în această perioadă relocarea producătorilor și distribuitorilor din spații de clasa B în spații de înalt standard și eficiență de clasa A. În felul acesta depozitarea, dar și manipularea, devin mult mai sigure și mai fiabile din punct de vedere al costurilor. 

Despre Dunwell

Dunwell (www.dunwell.eu), singurul broker exclusiv de real estate industrial din România, este un start-up pro activ, înființat în 2017, în București. Scopul agenției este de a intermedia în mod eficient și personalizat tranzacțiile între proprietarii de spații logistice și industriale, dezvoltatorii de parcuri (proprietăți noi, existente, în construcție, built-to-suit, proiecte de tip brownfield sau greenfield etc.) și chiriași (furnizori de servicii logistice, retaileri tradiţionali și online, FMCG, companii cu activități de producție). Divizia de terenuri se ocupă de tranzacționarea de terenuri, atât industriale, cât și pentru alte destinații de dezvoltare (retail sau rezidențial). Din echipa executivă a Dunwell fac parte Marian Orzu, unul dintre cei mai experimentați specialiști ai pieței de industrial, cu peste 15 ani de activitate în domeniu, Daniel Cautiș, cu peste 8 ani vechime în industrie și Laurențiu Badea, cu aproape 17 ani de experiență în piața imobiliară din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.