Dunwell: Butique Mall, transferat la CTPark Bucharest North

Dunwell a securizat transferul Boutique Mall într-un spațiu nou, de 3.700 mp, din cadrul CTPark Bucharest North.

CTPark Bucharest North

Iată precizările, în comunicatul transmis ZIUA CARGO:

Boutique Mall, unul dintre cele mai mari magazine online de incălțăminte și îmbrăcăminte casual și de lux de la noi din țară, își mută activitatea logistică din centrul orașului în zona de nord, într-un depozit de clasă A, recent construit de CTP, tranzacția fiind realizată prin consilierea Dunwell Industrial.  

Conform lui Bogdan Chiruță – owner Boutique Mall: „Comerțul online a cunoscut o importantă dezvoltare în ultima perioadă, ceea ce se aplică și activității noastre. De aici a apărut nevoia unui spațiu mai generos, de unde să putem răspunde cât mai prompt cerințelor clienților noștri. O livrare rapidă și oferta foarte generoasă de articole sunt două dintre avantajele la care ținem în relația cu cumpărătorii. Dunwell a înțeles principiile noastre de funcționare și a venit cu propunerea cea mai potrivită pentru această relocare. In urma investiției de peste 600.000 EUR, vom beneficia de un spațiu util desfășurat de depozitare de peste 10.000 mp, ceea ce ne va asigura spațiul necesar pentru următorii 3-5 ani.”

CTPark Bucharest North este parcul industrial construit de CTP în Ștefănești la finalul anului trecut. Localizat strategic pe șoseaua de centură a capitalei cu 4 benzi, parcul oferă soluții customizabile de depozitare pentru mai multe tipuri de companii, din industrii precum e-commerce, producție, automotive sau  produse refrigerate.  CTPark Bucharest North va avea o suprafață operațională de 116.000 mp, iar primii 21.000 mp au fost deja livrati în prima fază a proiectului. CTP urmează să finalizeze construcțiile până la finalul anului 2021.

Andrei Koszti, Regional Commercial Manager CTP, declară: „Ne bucurăm să îi întâmpinăm pe noii noștri  parteneri de la Boutique Mall. CTPark Bucharest North le oferă noilor chiriași avantaje precum: o bună conexiune cu toate intrările principale în oras, costuri minime de operare  și condiții optime de desfășurare a activității.”

Radu Ciobanu

Din partea Dunwell, Radu Ciobanu, Senior Broker, declară: „Am găsit pentru Boutique Mall soluția cea mai bună de extindere și relocare. Apreciem disponibilitatea CTP de a personaliza spațiul conform specificațiilor cerute. Cu CTP avem o relație strânsă, de lungă durată, dar ne bucură stabilirea acestui nou început cu Boutique Mall.”

Conform Dunwell, în ciuda tuturor temerilor, pronosticurilor pesimiste și fluxului de activitate încetinit, 2020 a fost un an mai bun din punct de vedere al spațiilor de industrial tranzacționate decât 2019, respectiv au fost suprafete mai mari cu 37,93% (654.904 mp vs. 474.800 mp). Majoritatea contractelor au fost semnate in Bucuresti, urmat de Timisoara, oras de referinta in top si de Craiova, o surpriza a anului precedent, fie ca au fost contracte pentru inchirieri noi, relocari/renegocieri sau inchirieri temporare. 

Industriile care au stat în topul suprafețelor închiriate sunt FMCG – 38% din cota de piață (potențată în anul trecut de creșterea comerțului online), logistică (15% din valoarea tranzacțiilor) și retail (13% dintre toate suprafețele închiriate). Au urmat cei din producție și pharma. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.