Dunwell închiriază 5.000 mp spații de depozitare pentru TeraPlast

Dunwell a intermediat închirierea, de către compania românească TeraPlast, producător de materiale de construcții, a unei suprafețe de 5.000 mp (1.500 mp de depozit și 3.500 de platformă exterioară) în depozitul Mega Distribution Center, din Chiajna.

Alexandru Ion, broker – Dunwell Industrial Brokerage

Relocarea din zona de nord în spațiul nou-închiriat are rolul de eficientizare a activității de distribuție a companiei. 

„Deși mediul de business trece prin momente dificile, nu trebuie să ne pierdem din vedere obiectivele. Fabricile Grupului TeraPlast sunt operaționale și focusul nostru este continuarea producției. Avem zece scenarii de acțiune cu scopul de a nu ne opri activitatea și de a ieși din criza actuală la fel de solizi. Rămânem încrezători în forțele proprii, ne protejăm business-ul și angajații în condițiile actuale și comunicăm constant cu partenerii noștri pentru a identifica împreună cele mai bune soluții. Am decis să ne extindem spațiul de depozitare din București, pentru o distribuție optimă către partea de sud și sud-est a țării, dar și către piața externă. Suntem la prima tranzacție intermediată de către echipa Dunwell și ne declarăm mulțumiți de modul susținut și individualizat prin care și-au oferit consultanța”, a declarat Ovidiu Gurău, director comercial TeraPlast. 

Suprafața închiriată face parte din portofoliul Mega Distribution Center, dezvoltator ce deține peste 90.000 mp pe centura capitalei, dar și pe autostrada A1. Dintre aceștia, 10.000 mp de suprafață sunt cu temperatură de congelare (-24 de grade) și 10.000 mp fresh (2-4 grade). 

„Sectorul industrial funcționează foarte bine în perioada aceasta, datorită unor companii precum TeraPlast, care, cu măsuri sporite de protecție, își continuă activitatea. Ne-am bucurat să fim alegerea în materie de consultanță de depozitare pentru cel mai mare producător român de materiale de construcții”, declară Alexandru Ion, Broker Dunwell, care a intermediat tranzacția.

Potrivit Dunwell, în topul celor active companii în perioada aceasta se află cele din FMCG, retail online, farma și nu în ultimul rând, cele de construcții. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.