Dunwell securizează 2.500 mp de spații de depozitare pentru Farmasi, la CTP

Dunwell a intermediat tranzacția prin care compania turcească Farmasi, producător și distribuitor de cosmetice și produse sanitare și de curățenie, va ocupa o suprafață de 2.500 mp în depozitul CTPark București de la kilometrul 13 al Autostrăzii A1 București-Pitești. Spațiul nou-închiriat va susține evoluția rapidă a vânzărilor Farmasi la nivel local, prin eficientizarea vitezei de distribuție. 

Daniel Căutiș

Iată precizările, în comunicatul transmis redacției:

Din noul spațiu de depozitare, produsele Farmasi vor fi simplu și sigur livrate către utilizatorii finali, dar și către consultanții de vânzări. 

„În aprilie 2019 am intrat pe piața din România și receptivitatea clienților noștri, dar și succesul echipelor de vânzări ne-au dat încredere că putem trece la următorul nivel pe piața locală. Situația globală actuală necesită o și mai bună adaptare pentru satisfacerea în siguranță a nevoilor clienților noștri. Așa că am investit semnificativ în toate palierele de business care să ne păstreze în topul companiilor de încredere în industria cosmetică”, declară Fatih Gulseren, General Manager Farmasi România.

Totodată,  Sinan Tuna, CEO Farmasi, menționează: „Focusul pe producția crescută de soluții antibacteriene și transferul într-un spațiu de depozitare performant și sigur au fost două componente pe care le-am pus rapid în aplicare. Echipa Dunwell ne-a susținut într-un mod prompt și personalizat în găsirea celor mai bune soluții pentru extinderea afacerii noastre în țară”.

Ana Dumitrache, Country Manager al CTP Romania, a declarat: „Ne bucurăm să îi avem chiriași pe Farmasi, unul din cei mai importanți jucători de pe piața produselor de cosmetice și de igienizare. Le-am observat evoluția remarcabilă din ultima perioadă și avem convingerea că parteneriatul dintre noi va contribui la dezvoltarea dorită, mai ales luând in considerare faptul că am reușit livrarea spațiului închiriat înainte de termenul stabilit.”

„Evoluția Farmasi România a fost uimitoare. Într-un singur an au reușit să recruteze peste 140.000 de consultanți de vânzări și au devenit astfel cel mai rapid start-up de direct selling. Ne bucură faptul că au ales echipa Dunwell pentru identificarea soluției de depozitare și deschiderea acestui nou capitol în București. Acesta este al doilea client distribuitor de cosmetice, care semnează o tranzacție prin intermediul Dunwell în ultimele 6 luni”, declară Daniel Cautiș, managing partner Dunwell. 

Biroul de acasă a devenit o realitate atât în România, cât și la nivel mondial. Aceasta se reflectă în externalizarea într-o proporție crescută a achizițiilor de produse de tip FMCG în modul online. Evident, apar și provocări – angajații nu mai relaționează față în față la fel de mult cu colegii și colaboratorii, comunicarea facându-se prin e-mail, telefon, video-conferințe. Însă aceștia se adaptează și își creează acasă condițiile desfășurării cât mai eficient si prompt a sarcinilor, menținând astfel o muncă disciplinată, un echilibru psihologic și un randament optim, similar programului de lucru la birou.

Vânzările online au înregistrat o creștere, de la începutul stării de urgență, și astfel chiriașii din domeniul e-commerce analizează activ oferte pentru spații de depozitare cuprinse între 1.000 și 10.000 mp, în special pentru închirieri temporare.

Potrivit Dunwell, în topul celor mai căutate locații pentru dezvoltare se află, în continuare, zona de Vest a Bucureștiului. Există însă orientare crescută spre zona de Nord-Vest și un interes sporit pentru Nord sau zona de Est a Bucureștiului. 

Despre Dunwell

Dunwell (www.dunwell.eu), singurul broker exclusiv de real estate industrial din România, este un start-up pro activ, înființat în 2017, în București. Scopul agenției este de a intermedia în mod eficient și personalizat tranzacțiile între proprietarii de spații logistice și industriale, dezvoltatorii de parcuri (proprietăți noi, existente, în construcție, built-to-suit, proiecte de tip brownfield sau greenfield etc.) și chiriași (furnizori de servicii logistice, retaileri tradiţionali și online, FMCG, companii cu activități de producție). Divizia de terenuri se ocupă de tranzacționarea de proprietăți, atât industriale, cât și pentru alte destinații de dezvoltare (retail sau rezidențial). Din echipa executivă a Dunwell fac parte Marian Orzu, unul dintre cei mai experimentați specialiști ai pieței de industrial, cu peste 15 ani de activitate în domeniu, Daniel Cautiș, cu peste 8 ani în industrie și Laurențiu Badea, cu aproape 17 ani de experiență în piața imobiliară din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.