E-mobility: DKV Mobility devine partener ConnectNed

DKV Mobility conectează 384 noi puncte semipublice de încărcare în Olanda, ce sunt operate de ConnectNed. Un acord de cooperare au semnat în acest sens ConnectNed și subsidiarul DKV Mobility GreenFlux, ce administrează întreaga ofertă de taxare a DKV Mobility.

Punctele de încărcare sunt accesibile prin DKV Card +Charge și prin funcția de plată APP&GO a aplicației de mobil DKV Mobility App.

„Suntem încântați de parteneriatul cu ConnectNed și că putem face rețeaua de încărcări a Olandei și mai atractivă”, spune Sven Mehringer, managing director Energy&Vehicle Services la DKV Mobility

„Prin parteneriatul cu DKV Mobility, facem punctele de încărcare accesibile pentru un număr mult mai mare de clienți și facem ca e-mobility să prospere și mai mult”, spune Bram Pollmann, business manager-ul ConnectNed.

Întreaga rețea de încărcare DKV Mobility în Europa însumează aproximativ 310.000 de puncte de încărcare. Sprijinul alternativelor de combustibil și platformelor ecologice este în concordanță cu scopul corporativ DKV Mobility: de a conduce tranziția către un viitor eficient și sustenabil al mobilității. DKV Mobility țintește să devină o companie cu impact climatic pozitiv până în 2023 și să își sprijine clienții în a-și reduce intensitatea de carbon a flotelor lor cu 30% până în 2030 în comparație cu anul 2019. 

Pentru mai multe informații, vizitați www.dkv-mobility.com.

DKV Mobility

DKV Mobility este furnizorul european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul rutier, cu un prestigiu de ~ 90 de ani. Aproximativ 259.000 de clienți care dețin un card active își pot alimenta și încărca vehiculele la cea mai mare rețea de acceptare independentă de energie din Europa; inclusiv ~67.000 de stații de alimentare convenționale, ~310.000 de puncte de încărcare EV și ~20.000 de stații de alimentare alternative. În plus, DKV Mobility este și furnizorul european de top de soluții de plată a taxelor, oferind soluții de mobilitate, inclusiv servicii pentru vehicule și soluții digitale inovatoare la aproximativ 30.000 de stații de service. Ca parte a soluțiilor noastre financiare, suntem un furnizor de top de servicii de rambursare TVA. Cu aproximativ 1.700 de angajați, DKV Mobility a generat un volum de tranzacții de 12 miliarde de euro și un venit de 492 milioane de euro în 2021. Scopul nostru este de a conduce tranziția către un viitor eficient și durabil pentru mobilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.