Egis supervizează lucrările pentru încă două subsecțiuni din A3

Egis a fost desemnată de CNAIR să supervizeze lucrările de proiectare și construire a încă două subsecțiuni ale Autostrăzii Transilvania (Brașov-Târgu Mureș-Cluj-Oradea): 3A2 Nădășelu-Mihăilești (16,3 km) și 3B1 Mihăilești-Zimbor (13,3 km). 

Precizările transmise ZIUA CARGO:

În a doua jumătate a lunii noiembrie, Egis a semnat un contract de 5,8 milioane de euro cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, pentru a asigura servicii suplimentare de supervizare a proiectării și execuției unor subsecțiuni, totalizând 30 km, ale autostrăzii Brașov-Târgu Mureș-Cluj-Oradea, intre Nădășelu și Zimbor.

Subsecțiunile 3A2 și 3B1 sunt proiectate pentru o viteză de 120 km/h. Întreaga subsecțiune 3A2 se întinde pe teritoriul administrativ al județului Cluj, traversând localitățile Gârbău (km 8+700 – km 13+100) și Sinpaul (km 13+100 – km 25+500), în timp ce subsecțiunea 3B1 traversează teritoriul administrativ al județelor Cluj și Sălaj, în localitățile Sinpaul (km 0+000 – km 0+920) și Zimbor (km 0+920- km 13+260). Cele două subsecțiuni ale acestui proiect de autostradă de importanță strategică pentru România sunt deosebit de dificile din punct de vedere tehnic, deoarece traversează o varietate de tipuri de teren, de la câmpii și văi până la dealuri și munți, și implică lucrări de structuri și de consolidare complexe, cum ar fi un număr mare de viaducte, pasaje și poduri, precum și ziduri de sprijin și consolidare a terenului prin piloți forați.

„Egis este întotdeauna atrasă de proiecte complexe din punct de vedere tehnic, cum sunt aceste subsecțiuni de autostradă, deoarece ne propunem nu doar să căutăm noi provocări, ci și să menținem și să dezvoltăm abilitățile deosebite ale profesioniștilor noștri, asigurându-le obiective motivante de atins. Acest nou contract de supervizare se adaugă altor misiuni pe care compania noastră le are de indeplinit pe alte două subsecțiuni ale Autostrăzii Brașov–Târgu Mureș-Cluj–Oradea, ceea ce face lucrurile mai interesante pe măsură ce contribuția noastră in cadrul proiectului devine tot mai importantă în fiecare zi. Cu un astfel de portofoliu, suntem nerăbdători să atragem în astfel de proiecte ingineri cat mai experimentați”, a spus Manuela Copcea, manager al Departamentului de Supervizare și Management de Proiect din cadrul Egis în România. 

Contractul se referă la servicii de supervizare de înaltă calitate pentru asigurarea respectării obligațiilor contractuale de către Antreprenor, inclusiv utilizarea corectă a fondurilor, precum și implementarea generală în termene, la calitatea și în bugetul optim așteptate.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.