Ekol Logistics intră pe piața din Slovenia

ekol 2Ekol Logistics a deschis prima filială în Slovenia, înstrategiei de a fi unul dintre cei mai mari furnizori de logistică din Europa, cu resurse proprii, în martie 2017. Aceasta este a 15-a țară în care Ekol și-a dezvoltat propriile facilități.

Ekol Slovenia va furniza servicii de transport intern şi internațional în regim FTL si LTL, precum și servicii de depozitare pentru mărfuri bonded, dar si non-bonded.  Intenționăm să deschidem primul depozit în zona Ljubljanei. De asemenea, plănuim să avem 15 angajați până la sfârşitul celui de- al doilea an de activitate Ekol în Slovenia“ a declarat Miha Ulcar,  Ekol Slovenia.

Ekol Slovenia a fost înființată și înregistrată și va fi operațională în 1-2 luni. Birourile și depozitul cross-dock, cu capacitatea corespunzătoare nevoilor clienților Ekol, vor fi deschise în cel mai scurt timp.

Ekol  își asumă responsabilități  atât faţă de mediul înconjurător, cât şi faţă de comunitate, respectând valorile etice după care se ghidează în construirea și menținerea relațiilor cu toții stakeholderii săi. În calitate de deținător al 6 nave Ro-Ro și operator a 48 de trenuri pe săptămână, Ekol oferă soluții eficiente, inovatoare, dar și ecologice, pentru a-şi consolida prezența în Europa, prin dezvoltare durabilă.

În perspectivă mai îndelungată Ekol Slovenia va putea oferi servicii intermodale către și din alte țări europene. Faptul că o companie nouă, ambiţioasă, a intrat pe piața din Slovenia este un lucru foarte bun pentru economia noastră“  a adăugat Miha Ulcar.

Este de menționat faptul că Ekol a început să investească în afara Turciei, în Europa, în anul 1996, începând cu Ekol Germania. Apoi a pătruns și pe piața din România, Italia, Franța, Ucraina, Grecia și Bosnia-Herțegovina.

În dorința de a deveni o rețea de logistică din ce în ce mai extinsă pe plan european și de a oferi servicii din ce în ce mai calitative, în 2013, Ekol a înființat Ekol Ungaria, într-una din zonele cele mai strategice pe harta geopolitică a Europei.

În 2014, Ekol Spania a fost adăugată la rețeaua de transport a companiei. În 2015, Ekol a deschis filiale și în Polonia. Anul trecut, noi depozite și puncte de lucru Ekol au fost inaugurate în Cehia, Bulgaria și Iran.

Ekol Lojistik

Furnizarea de solutii moderne, inovatoare și flexibile  este susținută și de către departamentul de R&D ce deține un rol esential în Ekol. Aici, peste 120 de persoane lucrează la 130 de proiecte pentru a face ca toate serviciile Ekol să devină mai eficiente. Rezultatul activității acestui departament diferenţiază Ekol pe piața companiilor de logistică.

Wojciech Brzuska, General Manager Ekol Europa și membru în Comitetul Executiv, declară: „Ekol își va menține ritmul de creștere și în următoarea perioadă, când se va dezvolta în Republica Cehă, Spania, Iran și România. Avem încredere că serviciile Ekol vor deține un rol important și în extinderea afacerii clienților noștri din Slovenia. Depunem toată energia pentru ca brandul Ekol să inspire și să creeze valoare durabilă pentru și împreuna cu clienții și partenerii noștri.

Despre Ekol Logistics:

Ekol şi-a început activitatea în 1990 și a făcut din satisfacția clienților principalul obiectiv al eforturilor sale, devenind încă din prima zi de la înființare, un brand de pionierat în Europa. Cu know-how-ul acumulat în toți acești ani, cu personal foarte bine calificat și practici tehnologice de ultimă generație, Ekol oferă logistică integrată și soluții pentru lanțul de aprovizionare tuturor clienților săi, dintr-o gamă largă de industrii.

Ekol se clasează printre pionierii furnizorilor de servicii logistice integrate, atât în Turcia cât şi în Europa. Centrele sale de distribuție din cele 15 țări se întind pe aprox. 750.000 m² spațiu interior, în Turcia, Germania, Italia, România, Franța, Grecia, Ucraina, Bosnia, Ungaria, Spania, Polonia, Bulgaria, Republica Cehă, Slovenia și Iran.

Ekol se mândreşte cu o flotă de peste 5.500 de vehicule proprii, 6 nave Ro-Ro și  o echipă de peste 6.500 de angajaţi. Cu ajutorul acestor resurse proprii,  Ekol  dezvoltă soluții intermodale care oferă numeroase beneficii pentru mediul înconjurător,  beneficii operaționale, sociale, dar și financiare, prin eficientizarea costurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.