„Electrizați-vă” afacerea cu STILL!

GRATIS primele 6 luni de chirie pe termen lung, GRATIS primele 6 luni full service, 1.500 Euro bonus special  suplimentar faţă de valoarea reală a stivuitorului dumneavoastră vechi!

Evoluția mondială indică un trend clar spre electro-mobilitate în Intralogistică. Începând din anul 2009, cererea de stivuitoare electrice a fost în continuă creștere, în Uniunea Europeană, în detrimentul stivuitoarelor diesel.

Factori precum cheltuielile cu energia și cu întreținerea, prețurile în continuă creștere ale petrolului și combustibililor, precum și costul general al vehiculului, devin din ce în ce mai importanți.

În cazul în care doriți să vă optimizați procesele de logistică, sau luați în

considerare înlocuirea stivuitoarelor vechi din dotare, STILL are o ofertă unică: bonusuri speciale la achiziția sau încheierea unui contract de închiriere pe termen lung pentru un nou stivuitor electric STILL.

În plus, puteți beneficia de utilaje de ultimă generație, inteligente și eficiente, sisteme de acționare nepoluante, costuri cu energia și de întreținere semnificativ mai mici, eficiență și responsabilitate față de mediu, creșterea performanței, precum și de tehnologia modernă Li-Ion.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.