Elite Business Women

Elite Business Women a pornit, iniţial, ca un mic grup de femei care discutau în mediul online despre importanţa antreprenoriatului feminin în societatea modernă, iar în câţiva ani această idee s-a transformat în cea mai mare companie de educaţie antreprenorială feminină din România, depăşind 8.000 de membre şi graniţele ţării.
Bianca Tudor, fondatorul Elite Business Women
Întreaga strategie a fost foarte bine pusă la punct de antreprenoarea Bianca Tudor, care la doar 22 de ani şi-a descoperit aptitudinile manageriale în proiecte internaţionale şi a dorit să dea o voce puternică, încredere şi curaj şi altor femei care au abilităţi antreprenoriale şi vor să pătrundă în lumea afacerilor.
La ora actuală, ELITE Business Women organizează conferinţe şi cursuri de training în domeniul antreprenoriatului, în ţară şi în străinătate, iar de 1 an compania ajută alte firme conduse de românce să îşi extindă afacerea în Europa, prin evenimente de networking organizate în Portugalia, Belgia, Italia şi Marea Britanie.
“Totul a pornit de la discuţii cu patos, pe care le purtam acum mulţi ani cu femei la început de carieră, care îşi doreau să pună bazele propriei afaceri şi îmi cereau sfaturi cum să procedeze, de unde să pornească. La vremea respectivă nu aveam în minte cifre, despre cât de mare sau mică este iniţiativa, dar tot mai multe doamne îmi cereau sfaturi şi ne-am unit într-o comunitate. Acel mic bulgăre de zăpada s-a rostogolit şi am fost nevoită să îmi înregistrez personalitate juridică pentru a crea conferinţe, evenimente de networking, programe de promovare şi dezvoltare a afacerilor, pe care deja clienţii mei le solicitau”, declară Bianca Tudor, fondatorul Elite Business Women – cea mai mare companie de antreprenoriat feminin din România.
“În cadrul acestor conferinţe am fost martora evoluţiei unor companii conduse de femeie care, la ora actuală, sunt lideri de piaţă. Credeam că am ajuns la cel mai înalt nivel, însă acela era doar începutul, pentru că nevoile şi dorinţele companiilor erau tot mai mari, iar eu trebuia să ţin pasul cu clienţii mei, nu mai eram locomotiva proiectului. În 2015 am făcut un pas uriaş, a fost un act de curaj, viziune şi chiar poate nebunie, dar am provocat companiile româneşti să ia în calcul conceptul de “internaţionalizare”, subiect care nici măcar nu era o prioritate pe agenda Ministerului Economiei. Am concretizat acele acţiuni, reuşind să dăm o “voce europeană” companiilor curajoase conduse de românce. La ora actuală, am stabilit parteneriate puternice în Londra, Lisabona, Bruxelles şi Roma, dar în anii următori vizăm tot mai multe ţări din Europa şi de peste Ocean”, adaugă ea.
Gala Elite Woman Nominee – poveştile de succes ale femeilor-antreprenor din România
Elite Business Women va organiza în 9 martie, la Crystal Palace Ballroom din Bucureşti, cea de-a doua ediţie a Galei Elite Woman Nominee, prin intermediul căreia va  nominaliza şi premia cele mai performante afaceri din România conduse de femei.
În acelaşi timp, în cadrul Galei, participanţii vor dezbate un fenomen din cauza căruia România a ajuns pe locul 3 în Europa, şi anume obezitatea infantilă. Doctorul nutriţionist Florin Ioan Bălănică şi Cristiana Dima – preşedintele Asociaţie Commit 2 Evolution vor trece în revistă principalele cauze ale obezităţii la copii şi vor prezenta metodele prin care se poate combate acest îngrijorător fenomen.
Mai multe despre Gala Elite Woman Nominee găsiţi pe https://elitewomen.org/ele-au-reusit/.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.