ELKO distribuie produse ViewSonic

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, a încheiat un nou contract de distribuție pentru comercializarea pe piața locală a produselor ViewSonic.

Iată precizările, în comunicatul remis redacției:

“ViewSonic este un important producător de echipamente pentru afișare, recunoscut la nivel mondial pentru dezvoltarea, producția și comercializarea de monitoare, videoproiectoare și soluții de afișaj public digital, precum și o serie de produse, soluții și tehnologii dedicate domeniilor public, comercial și educațional.

Analizând constant nevoile utilizatorilor, compania depune eforturi pentru a oferi o experiență vizuală omogenă, indiferent de segmentul de piață și de tipul de echipament vizat, segmentându-și oferta în funcție de aplicație, specificații și tipul publicului vizat. Astfel, sigla ViewSonic este în prezent afișată pe monitoare pentru divertisment și jocuri, pentru graficieni și producători profesioniști de conținut video, pentru birouri și pentru aplicații care necesită interactivitatea dată de un ecran tactil.

De asemenea, videoproiectoarele variază de la modele pentru firme și educație la cele pentru uz casnic, ultra-portabile și chiar profesionale.

Iar în ceea ce privește domeniului afișajului public digital, ViewSonic are în ofertă ecrane de largi dimensiuni potrivite pentru retail, transporturi, holuri, campusuri și alte spații mari, ecrane interactive și chioșcuri digitale.

Prin noul parteneriat încheiat, ELKO Romania își îmbogățește portofoliul de produse și își consolidează oferta, pentru toate categoriile de utilizatori. Astfel, monitoarele și videoproiectoarele ViewSonic vor ajuta compania să se adreseze într-un mod mai flexibil consumatorilor casnici, indiferent că este vorba despre pasionați de jocuri, cinefili sau liber întreprinzători.

În paralel, gama de produse B2B va permite o diversificare a ofertei; prin distribuirea echipamentelor comerciale, ELKO Romania  va asigura un nivel superior de flexibilitate în proiectarea și configurarea de sisteme integrate, indiferent că este vorba despre sisteme de supraveghere video, de informare publică sau de altă natură, din domeniul public sau privat”.

Despre Grupul ELKO și ELKO Romania

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și soluții IT din regiune, reprezentând 210 de producători și oferind o gamă largă de produse și servicii către mai mult de 7700 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de țări în Europa și Asia Centrală. Cifra de afaceri a grupului în 2017 s-a ridicat la 1.593 de milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT: soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom.

Mai multe informații, la elko.ro

Despre ViewSonic

Fondată în anul 1987, ViewSonic este o importantă companie producătoare de echipamente și soluții de afișare, lider în dezvoltarea de tehnologii vizuale. Cu peste 30 de birouri în toată lumea și o prezență în peste 125 țări, ViewSonic își menține poziția mulțumită eforturilor depuse pentru a oferi produse inovatoare, de cea mai bună calitate, și prin încheierea de parteneriate strategice.

În prezent, ViewSonic este lider în furnizarea de soluții de interconectare a utilizatorilor și de partajare, prin intermediul gamelor sale de produse, printre care monitoare LED, ecrane tactile, videoproiectoare, ecrane de mari dimensiuni și desktop-uri virtuale. Concentrându-se întotdeauna pe viitor, compania continuă să le ofere clienților și partenerilor săi soluții complete, inteligente, interactive și integrate, care să le îndeplinească într-o proporție cât mai mare cerințele.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.