ELKO Partner Event 2018

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO și unul dintre principalii distribuitori de produse și solutii IT din Romania, organizează în 4 octombrie evenimentul anual cu partenerii ELKO Partner Event 2018, sub deviza BETTER TOGETHER.

”Modelul nostru de business fiind eminamente indirect, rolul nostru în lanțul de distribuție este acela de a crea o punte de legătură între cele două categorii de parteneri cu care colaborăm: producătorii brandurilor pe care le distribuim și resellerii care duc aceste produse către clientul final. Tocmai de aceea, și în cadrul ELKO Partner Event 2018, vom aduce în dezbatere subiecte actuale, conținut valoros și relevant pentru noi toți, informații care să ne ajute în activitatea de zi cu zi și care să ne deschidă noi căi de evoluție și dezvoltare”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General ELKO Romania.

Evenimentul reunește la Poiana Brașov în jur de 200 de participanți, reprezentanți ai companiilor partenere ELKO: clienți – reselleri, retaileri, e-taileri, integratori de soluții – precum și reprezentanți ai producătorilor cu care ELKO are încheiate acorduri de distribuție pe piața din România.

Prezentările și discuțiile din cadrul evenimentului se vor concentra pe subiecte precum noutățile și schimbările tehnologice, perspective de viitor, strategii de business sau principalele trenduri din industrie. De asemenea, vor fi abordate subiecte specifice canalului de parteneri și vor fi supuse dezbaterii modalitățile prin care construim valoare pentru consumatorul final, pe întregul lanț de distribuție.

Agenda evenimentului prevede o serie dinamică de prezentări și paneluri de discuție. Printre vorbitori se numără Gabriela Gheorghe, director general ELKO Romania, care va vorbi despre strategia companiei și direcțiile acesteia de dezvoltare, Roxana Baciu, Market Insights & Retail Manager și Rodica Pop, Group Account Manager, GfK, care vor prezenta o situație a pieței și vor vorbi despre orientarea către client ca perspectivă câștigătoare în afaceri. Ioana Zaharescu, Head of Factoring Department și Darius Vilsanoiu, Head of Public Sector Department, Banca Transilvania, vor propune partenerilor ELKO subiectul Factoring fără regres, ca soluție în domeniul gestiunii financiare a afacerii, iar Florin Soare, Technology Romania Lead, Accenture, va prezenta care sunt previziunile tehnologice pentru următorii trei ani.

În cadrul panelurilor de discuții, reprezentanții producătorilor vor vorbi despre noutățile tehnologice și vor dezbate subiecte precum schimbarea și evoluția tehnologiei, perspectivele și oportunitățile de dezvoltare, ingredientele cheie ale succesului sau proiectele de referință în care tehnologia schimbă viața oamenilor.

ELKO Partner Event a fost întotdeauna despre colaborare, schimb de idei și consolidarea parteneriatelor pe care ELKO le-a dezvoltat de-a lungul timpului. Anul acesta nu face excepție, evenimentul fiind organizat cu tema “BETTER TOGETHER” – pentru că oamenii reprezintă una dintre componentele cheie ale succesului ELKO, iar angajamentul ELKO pentru parteneriat este total.

ELKO Partner Event 2018 este organizat în parteneriat cu: Asus, Getac, Lenovo, Microsoft, Tecnoware, APC by Schneider Electric, ATEN, Axis Communications, Eaton, Kingston, QNAP, Seagate, Supermicro, ViewSonic, ADATA, Allied Telesis, Bosch, Canon, EnGenius, LG, Milestone Systems și Vestel.

Despre Grupul ELKO și ELKO Romania

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și soluții IT din regiune, reprezentând 210 de producători și oferind o gamă largă de produse și servicii către mai mult de 7700 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de țări în Europa și Asia Centrală. Cifra de afaceri a grupului în 2017 s-a ridicat la 1.593 de milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT: soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom.

Mai multe informații, la www.elko.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.