Elveția – înregistrare obligatorie și testare, pentru intrare

Elveția a impus la intrarea în țară, începând cu 8 februarie, obligativitatea înregistrării și a prezentării unui rezultat negativ al testului COVID-19, potrivit AISÖ – grupul de lucru al companiilor de transport rutier internațional din Austria.

Iată noile reguli de intrare în Elveția:

Obligația de raportare / colectarea detaliilor de contact

Șoferii de camioane: trebuie să raporteze numai dacă intră dintr-un stat / zonă cu risc crescut de infecție, cu următoarele excepții:

  • Dacă, ca parte a activității dvs. profesionale, transportați mărfuri sau persoane peste granițe și intrați doar în Elveția în scopuri de tranzit, cu intenția și posibilitatea de a călători direct în altă țară;
  • Dacă transportați mărfuri sau persoane peste granițe ca parte a activității dvs. profesionale și rămâneți în Elveția maximum 24 de ore.

Informații privind țările cu risc individual / risc ridicat de infecție / zone cu variante discutabile: https://www.bag.admin.ch/bag/de/home/krankheiten/ausbrueche-epidemien-pandemien/aktuelle-ausbrueche-epidemien/ roman-cov / recomandări-pentru-călători / quarantaene-imigranți.html # -16815908 .

Platforma pentru înregistrarea intrării: https://swissplf.admin.ch . Formularul digital este disponibil în mai multe limbi.

Obligația de testare și carantină

Chiar și după 8 februarie 2021, șoferii de camioane sunt complet scutiți de orice obligații de testare și carantină (indiferent dacă intră din țări / zone cu risc crescut de infecție sau din țări / zone fără risc crescut de infecție).

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.