Enterprise Rent-a-Car se extinde în Craiova, Suceava și Bacău

Enterprise Rent-a-Car, cea mai mare firmă de închirieri auto din lume, își extinde prezența în România în trei orașe cu aeroport – Craiova, Suceava și Bacău -, mizând pe faptul că pandemia de coronavirus nu va mai dura mult și că oamenii își vor relua călătoriile. O mașină poate fi închiriată cu sume pornind de la 7euro/zi, cu pâna la 50% mai mici decât înainte de pandemie.

Iată precizările, transmise ZIUA CARGO:

Serviciile se adresează atât românilor care muncesc în străinătate și revin cu avionul în țară în aceste orașe, cât și oamenilor de afaceri străini care ajung în aceste zone din România.

„Înainte de pandemie, în mai toate orașele mari din țară care beneficiază de aeroporturi a crescut puternic numărul de zboruri în ultimii ani și am constatat că există cerere pentru închirieri de mașini atât din partea diasporei, cât și a oamenilor de afaceri străini care vizitează România”, a declarat Mihai Fertig, directorul general al reprezentanței în România a Enterprise Rent-a-Car.

Compania are deja birouri în șapte orașe din țară – București, Constanța, Sibiu, Cluj, Târgu Mureș, Iași și Timișoara -, iar în primă fază, în cele trei noi orașe, a intrat cu servicii preluare si livrare autoturisme de oriune, care presupun doar închirierea de mașini, fără prezența unor birouri proprii.

„Mașinile vor fi aduse clienților din orașele cele mai apropiate în care avem birouri; spre exemplu, la Suceava și Bacău, vor veni de la Iași. Deja suntem în discuții cu aeroporturile pentru închirierea de spații pentru birouri și ne propunem să le deschidem în primul trimestru al anului 2021″, a adăugat Mihai Fertig.

O mașină poate fi închiriată cu sume pornind de la 7 euro/zi, iar rezervările se pot face online, pe site-ul www.enterprise.ro, pe e-mail – reservation@enterprise.ro sau la telefon: 0722.397.855.

Reprezentanții companiei se pregătesc pentru finalul perioadei de restricții de deplasare, impuse în contextul pandemiei de coronavirus, când speră ca circulația pe aeroporturile românești să revină cel puțin la nivelul anului 2019.

Touring Rent Auto, firma de închirieri din grupul Eurolines deținut de Dragoș Anastasiu, funcționează din 2001, iar din 2014 reprezintă brandul Enterprise Rent-A-Car, cel mai mare la nivel mondial. În România, Enterprise deține o flotă de 800 de mașini cu cele mai noi modele de Opel, Ford și Renault și are agenții deschise în toate aeroporturile din orașele mari: Otopeni, Cluj, Constanța, Timișoara, Târgu Mureș, Iași și Sibiu. Enterprise Rent-A-Car este o companie americană inaugurată în 1957, fiind prezentă în 100 de țări cu peste 10.000 de birouri.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.