EUROPART, din nou pe primul loc

EUROPART a fost votat pentru a cincea oară consecutiv „cea mai bună marcă” din categoria dealerilor de piese de schimb pentru camioane şi autobuze.

Michael Vennemann și Olaf Giesen

Cititorii revistelor de specialitate lastauto omnibus, trans aktuell şi Fernfahrer au ales dealerul lider european pentru piese de schimb rezervate autoutilitarelor şi necesar pentru ateliere de service pe primul loc şi prin aceasta, au adus un omagiu atât service-ului profesional şi apropiat de clienţi, logisticii rapide şi precise, cât şi sortimentului generos de produse al EUROPART.

Distincţia onorează de asemenea şi progresul pe termen lung şi constant al firmei cu tradiţie din Hagener, care îşi sărbătoreşte în acest an, jubileul său de 70 de ani.

„Pentru noi, aceasta este din nou, o confirmare de excepţie a muncii depuse şi întotdeauna va reprezenta ceva special“ s-a arătat încântat Olaf Giesen, CEO al EUROPART. „Convingerea profesioniştilor din atelierele pentru autoutilitare de nenumărate ori în atâţia ani, de către noi şi service-ul nostru este un merit al întregii echipe EUROPART.“ La ceremonia de decernare a premiului din 21 iunie 2018, care a avut loc Castelul Stuttgart, Giesen a luat premiul în numele întregului colectiv de angajaţi.

În ultimele decenii, EUROPART s-a concentrat pe sectoarele de camioane, remorci şi autobuze şi s-a stabilit ca lider european pe acest segment de piaţă. EUROPART îşi urmează strategia atât printr-o creştere organică şi achiziţii bine ţintite, cât şi prin cooperările cu parteneri naţionali şi internaţionali pentru a-şi mări în mod constant cota de piaţă în Europa. Nu în cele din urmă, aceasta se datorează considerabil şi preluării din acest an a întregii participaţii la EUROPART Polska S.A.

„Distincţia „cea mai bună marcă” primită pentru a cincea oară consecutiv este o dovadă că a fost o decizie corectă de a pune clienţii pe primul loc şi că strategia mărcii noastre este bine primită“ explică Michael Vennemann, Director de Vânzări pentru Europa Centrală la EUROPART.

„Prin marca noastră proprie, EUROPART Premium Parts oferim alternative echivalente calitativ la producătorii de marcă şi pentru mulţi dintre clienţii noştri, acesta este un argument suplimentar pentru a alege EUROPART ca partener.“ Relaţia bună cu clienţii EUROPART a fost evidentă încă o dată în zilele de succes ale Uşilor Deschise, sărbătorite în vară la nivel naţional, cu ocazia jubileului.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.