Eurowag, listat pe indicele FTSE250 al Bursei de Valori din Londra

Eurowag, furnizor de top de soluții de transport rutier integrat în Europa, a fost recent listat pe indicele bursier FTSE250. Prestigiul indicelui Bursei de Valori din Londra se bazează pe capitalizarea bursieră a companiilor.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Eurowag a fost fondată de antreprenorul ceh Martin Vohánka, care este încă proprietarul majoritar al companiei.

Eurowag, alături de mărci de renume mondial

Eurowag a fost listat la Bursa de Valori din Londra sub numele W.A.G. Payment Solutions cu mai puțin de un an în urmă, în octombrie 2021. Firma a înlocuit Frasers Group în indicele FTSE250 (cunoscut sub numele de „footsie”) în această săptămână. Compoziția indicelui FTSE250 este actualizată trimestrial. Indexul include câteva mărci de renume mondial, cum ar fi Aston Martin și Marks&Spencer.

„Aderarea la FTSE 250 este o piatră de hotar importantă pentru noi și consolidează poziția Eurowag ca entitate cotată la bursă. Sunt convins că datorită tehnologiilor noastre de ultimă oră, portofoliului larg de servicii și profilului financiar puternic, suntem cel mai bine plasați pentru a construi pe aceste baze, stimulând o creștere atractivă în continuare”, spune Martin Vohánka, fondator și CEO al Eurowag.

Compania își propune să crească în continuare

Eurowag și-a publicat, recent, rezultatele, pentru prima jumătate a acestui an. A înregistrat o creștere susținută și convingătoare și și-a confirmat perspectivele financiare pe termen mediu. Eurowag creează produse și servicii pentru companiile de transport internațional. Soluțiile sale tehnologice unice ajută transportatorii să digitalizeze și să-și crească profitabilitatea și eficiența. Compania își propune, de asemenea, să contribuie la reducerea impactului asupra mediului al transportului comercial și să accelereze tranziția către mobilitatea cu emisii scăzute de carbon.

Despre Eurowag:

Eurowag furnizează servicii integrate de mobilitate și plată companiilor internaționale de transport de peste 25 de ani. A fost una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din Europa în domeniul său. Misiunea sa este de a face mai clară, mai corectă și mai eficientă operarea a milioane de camioane care traversează Europa. În acest scop, Eurowag oferă clienților săi produse și servicii bazate pe tehnologii digitale moderne, variind de la plăți pentru combustibili convenționali și alternativi, încărcarea vehiculelor electrice și plata taxelor, la rambursări de taxe, telematică și navigație și o gamă largă de servicii financiare și consiliere pentru schimbare către combustibili alternativi și motorizări.

Eurowag sprijină, de asemenea, inovația în filantropie. Ca parte a proiectului „Philanthropy and You”, la care ¾ dintre angajații companiei participă în mod regulat, fiecare angajat Eurowag primește un buget individual pentru filantropie, precum și încredere deplină în modul în care sunt gestionați banii. Proiectul a inspirat deja alte câteva corporații IT mari să ia măsuri similare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.