Evenimente ROADPOL și ETSC privind siguranța rutieră

ROADPOL și Consiliul European pentru Siguranța Transporturilor (ETSC) organizează în echipă două evenimente online complementare privind aplicarea siguranței rutiere, ambele programate să aibă loc pentru 16 martie. Configurarea pentru participanți este gratuită.

foto: POLITSEI.EE

Primul aparține ETSC, o organizație independentă non-profit cu sediul la Bruxelles, și este dedicată reducerii numărului de decese și răniri în transporturi în Europa și un susținător și partener sever al ROADPOL.

Evenimentul va dura între orele 10.00-12.30 CET și vizează modul în care aplicarea legii rutiere poate contribui la siguranța circulației. Concret, se va concentra pe viteză, distragerea atenției șoferilor, nepurtarea centurilor de siguranță și aplicarea transfrontalieră. ETSC va prezenta cel mai recent raport PIN. Vor fi, de asemenea, prezentări de la Comisia Europeană, Țările de Jos (tbc), Spania (tbc), Polonia și ROADPOL.

Atelier

Al doilea eveniment este Atelierul ROADPOL privind aplicarea legii. Acest eveniment, ce va avea loc între 14.00-16.00 CET, va include următoarele prezentări:

  • Perspective psihologice în conformitate cu regulile de circulație – Prof. Dr. Christine Sutter, Șef al Facultății de Științe a Traficului / Psihologia Traficului, Universitatea Germană de Poliție
  • Dintr-o privire: Raportul PIN Flash 42 Cum pot contribui organele de aplicare a legii rutiere la un drum mai sigur – Jenny Carson, ETSC
  • Politică ideală pentru un sistem tehnic de aplicare a legii privind excesul de viteză – Tasos Ashikkis, Poliția din Cipru, șeful echipei de pregătire Zilele de siguranță ROADPOL
    Utilizare mobilă digitală – Marcel Masselink, inspector de poliție, proprietar de produs Verkeer Plus

Ambele evenimente vor avea loc, în limba engleză, pe platforma Zoom. Participanții se pot înscrie AICI pentru unul sau amândouă.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.