Evoluțiile Renault Trucks R, C și K din 2021, în Euro Truck Simulator 2

Pentru 2021, sunt planificate dezvoltări ale gamelor Renault Trucks pentru transport de lungă distanță (T) și construcții (C și K), în termenii confortului, siguranței și productivității. Pentru prima dată în sectorul transportului greu, constructorul francez își va prezenta camioanele în jocul video Euro Truck Simulator 2 și va oferi o experiență virtuală de conducere. 

Renault Trucks oferă fanilor săi o experiență nouă, inovativă și interactivă. Pe 6 aprilie, constructorul va dezvălui evoluția 2021 a Renault Trucks T în Euro Truck Simulator 2, jocul video de simulare a conducerii de camioane. Designul exterior, poziția de conducere și arhitectura cabinei vor fi actualizate și totul va putea fi testat virtual, în cadrul jocului. 

Cea mai extinsă evoluție a camioanelor Renault Trucks din 2013 și până acum

În 2021, Renault Trucks își actualizează gamele de transport de lungă distanță (T) și de construcții (C și K). Aceasta este cea mai extinsă dezvoltare de la revizuirea totală a gamelor producătorului, în 2013. 

Pentru bunăstarea șoferilor, Renault Trucks a făcut îmbunătățiri majore atât în termenii confortului la condus, cât și ai confortului la bord. Nivelul înalt de siguranță pentru șoferi și ceilalți participanți la trafic a stat, de asemenea, în centrul dezvoltărilor la care au fost supuse gamele Renault Trucks T, C și K. Pentru clienți, productivitatea vehiculelor a fost, de asemenea, îmbunătățită, cu un consum de combustibil și emisii de CO2 mai reduse și cu disponibilitate crescută a vehiculului, în special datorită contractelor de mentenanță preventivă Predict. 

Așază-te la volanul unui Renault Trucks T 2021 acum!

Pe 6 aprilie 2021, poți lua loc în cabina modelelor Renault Trucks T și T High 2021, poți testa noile elemente ergonomice ale cabinei și poți aprecia confortul camionului în zone urbane, pe drumuri regionale și pe autostrăzi. Pentru asta, tot ceea ce trebuie să faci este să te loghezi în jocul pentru PC Euro Truck Simulator 2, apreciat de peste 9 milioane de jucători din întreaga lume, sau să împărtășești experiențele în conducere ale altor jucători, folosind hashtagul #renaulttrucksevolution pe rețelele sociale.

În plus, din 29 martie 2021, comunitatea de joc Euro Truck Simulator 2 va putea vedea modelul Renault Trucks T 2021 ascuns sub un văl roșu, în fața dealerului Renault Trucks din cadrul jocului. În așteptarea momentului când vălul se va ridica, Renault Trucks va oferi, pe rețelele sale sociale, competiții cu multe premii, sub hashtagul #renaulttrucksevolutioniscoming.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.