EVW Holding Pitești – o nouă locație

La început de an, EVW Holding anunță relocarea magazinului de piese TRP de pe raza municipiul Pitești într-un nou spațiu. Acestă mutare reprezintă un pas înainte în extinderea activității EVW Holding în această zonă, și este rezultatul preocupării permanente de a fi mai aproape de clienți.

Astfel, magazinul se află amplasat în proximitatea unei importante artere rutiere, pentru a facilita accesul. Noua locație ofera clienților un spațiu generos de parcare, care se pretează și pentru vehicule de dimensiuni mai mari; în plus, este facilitată încărcarea și descărcarea pieselor grele sau de mari dimensiuni.

Echipa magazinului TRP de pe plan local ramane dedicată servisării clienților, iar toate serviciile pentru parteneri vor ramâne la aceleași standarde EVW.

Inaugurat în noiembrie 2015, magazinul TRP din comuna Bascov -Pitești a fost primul magazin exclusiv TRP din România, ca o recunoaștere a potențialului economic deosebit și de dezvoltare al zonei. În  acest timp, echipa EVW Holding a reușit să atragă și să fidelizeze un număr important de clienți, prin calitatea serviciilor și produselor.

Noua adresă a magazinului TRP este: Str. Mierlusesti, nr. 7B; Cod postal: 117045; Com. Bascov, Jud. Arges.

BRANDUL TRP

TRP este brandul de piese al companiei DAF.  TRP “truck and trailer parts” oferă o gamă largă de piese de înaltă calitate pentru toate mărcile de camioane remorci și semiremorci.

Atunci când alegeți un produs autentic TRP, puteți fi sigur că achiziționați calitate la un preț competitiv. Piesele originale TRP sunt disponibile pentru cele mai comune categorii de piese de schimb: filtre, perne de aer, amortizoare, electromotoare, alternatoare, elemente frânare, echipamente iluminat, acumulatori, piese semiremorci, ambreiaje, accesorii, cosumabile service, scule.

AVANTAJELE PIESELOR TRP

TRP este sinonimul calității. Piesele TRP îndeplinesc cele mai stricte cerințe în ceea ce privesc standardele de calitate DAF. Toate produsele sunt, fără excepție, testate conform standardelor DAF si supuse unor teste standardizate, efectuate in conditii extreme.

GARANȚIE 12 SAU CHIAR 24 DE LUNI

Noțiunile calitate și fiabilitate se află în centrul procesului de dezvoltare a produselor TRP. Toată gama de produseTRP beneficiază, la fel ca si piesele originale DAF,  de garanție completă pentru 12 luni, unele piese chiar 24 luni. În cazul în care montajul  se face în atelierele EVW Holding (unicul dealer oficial DAF în România), garanția de 12 luni se referă atât la componente cat și la manoperă.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.