Ewald Raben, patron onorific al convoiului de pachete de Crăciun

Ewald Raben preia patronajul convoiului caritabil de pachete de Crăciun organizat în acest an de Round Table and Ladies’ Circle din Germania. Ajutoarele din Germania transportă pachete de Crăciun, care au fost donate pentru copiii nevoiași, în România, Ucraina, Bulgaria și Republica Moldova pentru a 17-a oară în acest an – în peste 40 de camioane. Grupul Raben, împreună cu mulți alți voluntari, a fost foarte activ în asigurarea faptului că și copiii din zonele îndepărtate și rurale din Europa de Est primesc un cadou de Crăciun deja de șase ani.  

Mai mult de 200 de ajutoare vor transporta direct sute de mii de pachete pentru copiii din Europa de Est la începutul lunii decembrie și le vor oferi pe loc. Acestea conțin jucării, haine, articole pentru școală, jucării de pluș și multe altele – așadar, copiii vor fi fericiți de Crăciun. Convoiul umanitar va porni de la Hanau, în regiunea Rhine/Main pe data de 2 decembrie cu peste 25 de camioane cu remorcă și cel puțin șase autocare pline cu ajutoare. Urmează ca acest convoi să se întoarcă în Hanau după o săptămână, pe data de 9 decembrie.

„Sunt încântat că pot susține această misiune umanitară foarte specială în calitate de unul dintre patronii de onoare. Activitățile sociale au fost deosebit de importante în cadrul companiei noastre încă de la înființare. Face parte din rațiunea noastră de a fi să sprijinim organizațiile și inițiativele caritabile, indiferent dacă se ocupă de siguranța traficului, de protejarea mediului sau de proiecte sociale”, a declarat Ewald Raben, Directorul General al Grupului Raben, oferind motivele implicării sale. Este unul dintre patronii onorifici ai convoiului, alături de ministrul interimar german de sănătate, Hermann Gröhe, și cântărețul Peter Maffay.

Grupul Raben pune la dispoziție un spațiu de depozitare în Koblenzas, care constă într-un depozit central pentru colectarea pachetelor, precum și puncte regionale de colectare pentru campanie. De asemenea, susține convoiul cu propriile camioane cu remorcă, care vor transporta pachetele în România. Doi angajați din cadrul departamentului de logistică vor însoți, de asemenea, convoiul, astfel încât aceștia să poată oferi personal pachetele pe loc.

“Sunt încântat să fac parte din această mare inițiativă a acestui an. În calitate de membru al filialei Raben România, acordăm o importanță și acțiunilor CSR iar în viitor dorim să jucăm un rol important în acțiuni similare din punct de vedere social “, a declarat Valentin Storoj, Director General al Raben Logistics România.

„Am reușit să finalizăm cel mai mare convoi de pachete de Crăciun din toate timpurile în 2016 – și anume din 2001. Ne pregătim pentru o creștere suplimentară cu partenerii cu care colaborăm din diferite țări, cele patru asociații și peste 200 de voluntari, astfel încât să reușim să aducem zâmbetul pe fețele multor copii împachetând articolele în Germania și despachetându-le în țările în cauză”, a declarat Clemens M. Christmann, Directorul Executiv al convoiului de pachete de Crăciun. Pachetele de Crăciun merg către copiii care trăiesc în orfelinate, sate îndepărtate și școli sau în regiuni montane.

„Convoiul de pachete de Crăciun este o companie care se caracterizează prin valori speciale, iar succesul său a fost posibil numai prin eforturi comune. Prin contribuția noastră, dorim să arătăm că este posibilă susținerea proiectelor nu numai sub formă monetară, ci și cu vehicule, servicii de transport, spații de depozitare și nivelul înalt de implicare al angajaților noștri,” a declarat Ewald Raben.

Raben Group

Raben Group este un operator de logistică care oferă servicii pentru întreprinderile mici, mijlocii și mari care externalizează servicii complete de logistică. Cei 85 de ani de experiență și recunoaștere pe piață din această perioadă ne permit să construim și să menținem relații pe termen lung cu clienții noștri ghidându-ne după următorul motto: “partenerul tău în logistică”.

Raben Group oferă servicii logistice complete – logistica contractelor, rețeaua rutieră (internă, internațională și orientală), Fresh Logistics, FTL și transport intermodal, transport maritim și aerian de mărfuri. Grupul are sucursale în 12 țări din Europa, 10.000 de lucrători și aproximativ 1.150.000 m2 capacitate de depozitare. Compania realizează operațiunile într-o manieră responsabilă din punct de vedere social, concentrându-se asupra educației, siguranței și ecologiei. Pentru mai multe informații, vizitați: www.raben-group.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.