FedEx Express în mai multe piețe din Europa, inclusiv România

FedEx Express va deservi mai multe piețe din Europa, inclusiv România, prin extinderea serviciului de comerț electronic internațional.

FedEx Express, subsidiară a FedEx Corp. (NYSE: FDX) – cea mai mare companie de transport express din lume, anunță extinderea serviciului său destinat comerțului electronic internațional, cu livrare în zi definită, care acum poate fi accesat în 24 de țări, având conexiuni cu 47 de piețe globale. După lansarea inițială pe 10 piețe*, în 2021, serviciul FedEx International Connect Plus (FICP) este acum disponibil în alte 14 țări, acoperind și cea mai mare parte a Europei de Est. Pe lângă Danemarca, Finlanda, Grecia, Irlanda, Luxemburg, Norvegia și Elveția, FICP este disponibil în România, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania și Slovenia. 

Mariusz Mik, vice president Ground Operations Eastern Europe, FedEx Express: „Suntem mândri și încântați că serviciul FedEx International Connect Plus este acum disponibil în principalele piețe din Europa de Est. Astfel, putem asigura livrări rapide, facilitând o mai bună conectare a furnizorilor cu clienții, în beneficiul tuturor. Astfel de inițiative sunt importante pentru că, pe măsură ce cumpără din ce în ce mai mult online, oamenii au nevoie de fiabilitate, flexibilitate, experiențe pozitive de livrare și de serviciile care facilitează toate acestea.” 

Conectând mai mult de 99% din PIB-ul global, serviciile precum FICP îi susțin pe comercianții online să-și dezvolte afacerile în Europa și la nivel global. Companiile vor putea astfel să livreze în 1-3 zile produsele comandate online de cumpărătorii din Europa, în 3-4 zile cumpărătorilor din America de Nord, iar celor din regiunea Asia-Pacific și din restul lumii în 3-5 zile**. Totul, la prețuri atractive, sporindu-și competitivitatea pe piață. 

Wouter Roels, senior vice president Marketing International, FedEx Express Europe, a declarat: ”Vânzările online la nivel global sunt preconizate să depășească 5 trilioane de dolari în 2022 și 7 trilioane de dolari în 2025, creând numeroase oportunități pentru companiile europene. Prin extinderea serviciului FICP în Europa de Est și de Nord, FedEx Express susține dezvoltarea companiilor, conectându-le cu și mai mulți clienți de pe piețele globale și europene.” 

Pandemia COVID-19 a transformat mediul de afaceri în domeniul retail, generând creșteri ale vânzărilor online, atât la nivel local, cât și transfrontalier. Cercetări realizate în 40 de țări au arătat că, în 2020, 37% dintre cumpărătorii online au achiziționat mai multe produse din afara țării lor, din cauza pandemiei. De asemenea, 28% au declarat că în viitor vor cumpăra mai mult online de la companii din alte țări. Întrebați despre procesul de livrare, nivelul de satisfacție în legătură cu rapiditatea livrării a fost cel mai scăzut. În schimb, 71% dintre consumatori ar alege un retailer online care oferă flexibilitate în ceea ce privește opțiunile de livrare.

Serviciul FICP beneficiază de expertiza FedEx în domeniul transporturilor internaţionale, cu livrare în zi definită, precum şi de expertiza vamală a FedEx și de sistemul de monitorizare a expedierilor. Comercianții online pot, de asemenea, trimite notificări, iar cumpărătorii au flexibilitatea de a schimba ziua și locul livrării prin FedEx Delivery Manager®, oferindu-le astfel vizibilitate, mai mult control și accesibilitate pentru comenzile online. 

Mai multe detalii despre serviciul FICP sunt disponibile accesând:

https://www.fedex.com/ro-ro/shipping/rates/ficp-rates.html

*Marea Britanie, Germania, Franța, Italia, Spania, Polonia, Austria, Suedia, Belgia și Olanda. 

**Timpul de tranzit poate varia în funcție de adresa de la preluare și de cea de la destinație. Se aplică Termeni și condiții – accesați fedex.com pentru informații complete despre serviciile noastre. 

Despre FedEx Corp.

FedEx Corp. (NYSE: FDX) oferă clienților și companiilor din întreaga lume un portofoliu extins de servicii de transport, e-commerce și afaceri. Cu un venit anual de 92 de miliarde de dolari, compania oferă soluții de business integrate prin companiile sale operationale, care concurează împreună, colaborează şi inovează din punct de vedere digital, sub binecunoscuta marcă FedEx. Aflată în topul celor mai de încredere și admirați angajatori, FedEx îi inspiră pe cei aproape 600.000 de membri ai echipei să se concentreze pe siguranță, păstrând cele mai înalte standarde etice și profesionale, răspunzând cerinţelor clienților și comunităților în care activează. FedEx conectează responsabil oameni și oportunități la nivel global, cu obiectivul de a desfăşura operațiuni neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2040. Pentru mai multe detalii, accesați about.fedex.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.