Finala națională Top Team 2017

La Sibiu a avut loc in 14 octombrie finala națională a concursului Top Team, o competitie internationala adresata tehnicienilor din service‐urile Scania, cu scopul de a incuraja si stimula perfectionarea profesionala a angajatilor sai.

Trofeul finalei naționale fost castigat de echipa service‐ului din Cluj – Luncani, care si‐a masurat fortele cu alte 4 echipe din Romania. Echipa câștigătoare este formata din Vlad Baraian, Bogdan Baraian, Zoltan Nemes, Flaviu Surd, Cristi Rotaru si Mihai Urcan, capitan. De asemenea, echipa din Bulgaria care s‐a calificat la finala regional-europeana Top Team, este echipa Devnya.

Iar provocarile nu se opresc aici pentru angajatii Scania care au obtinut locul I. Performanta obtinuta in cadrul finalei regionale le da acestora posibilitatea de a participa la finala regional – europeana Top Team de la Trento, ce va avea loc in primavara anului 2018. Mai mult decat atat, premiul I a fost valorificat intr-un voucher de 1000 euro.

Nici celelalte echipe participante nu au plecat acasa cu mana goala. Echipa de pe locul 2, reprezentand service‐ul din Brasov au castigat 750 de euro, iar echipa clasata pe locul 3, din Bucuresti, a primit un voucher de 500 euro.

Echipele au fost formate din angajati ai service‐urilor Scania si au avut de infruntat 4 probe practice ce au presupus identificarea si rezolvarea unor defecte ale camioanelor si o proba teoretica, fiecare aducand in zestrea echipelor participante maximum 50 de puncte. Anul acesta s‐a pus un accent deosebit pe sustenabilitate.

Proba 1: Proba practica electrica pentru noua generatie Scania.

Proba 2: Proba practica alimentare noua generatie

Proba 3: Proba practica mecanica motor Scania

Proba 4: Proba practica electrica Scania

Proba 5: 50 intrebari teoretice Teorie

Bogdan Baraian, unul din membrii echipei castigatoare ne‐a declarat la finalul concursului: “Prin castigarea concursului am scos in evidenta puterea unei echipe unite, punand in valoare experienta si cunostintele dobandite pe parcursul timpului de catre fiecare membru al echipei Scania Cluj. Pentru noi va fi o mare provocare participarea la etapa urmatoare a concursului. Tinand cont de motto-ul echipei nostre “ Don’t give up” , avem convingerea ca vom reprezenta cu success Scania Romania la nivel European si vom obtine un rezultat de care toata lumea va fi mandra!”

Echipele castigatoare ale finalelor regionale, vor participa la finala mondiala din decembrie 2018 d in Södertälje, Suedia.

Scania Top Team 2017‐2018 este al 10-lea eveniment de acest gen organizat la nivel international si este cel mai mare de pana acum. Aproximativ 8000 de concurenti au participat din 65 de tari.

Scopul competitiei Top Team este de a dezvolta cunostintele si abilitatile personalului din atelierele de service Scania. De asemenea se doreste dezvoltarea profesionalismului, orientarii catre client si incurajeaza munca in echipa.

Scopul tuturor atelierelor de Service Scania din intreaga lume este sa ofere servicii care sa permita clientilor sa isi foloseasca vehiculele cat mai mult timp posibil. Acest lucru este posibil doar cu personal foarte bine pregatit.
Top Team este de asemenea un mod de a promova siguranta, sanatatea si preocuparea pentru mediul inconjurator.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.