Flanco a deschis un magazin stradal în Făgăraș

Flanco a deschis un magazin stradal în Făgăraș, singurul din oraș și al treilea din județul Brașov. Retailerul a ajuns, astfel, la o rețea de 157 de magazine, amplasate în 112 orașe ale țării. 

Situat chiar în centrul orașului, magazinul și-a întâmpinat deja, în 22 decembrie, primii clienți, care au descoperit o gamă de produse atent selecționată, oferte speciale cu ocazia deschiderii și o paletă vastă de servicii și instrumente de finanțare.

Ionuț Cîrstea, retail manager Flanco: „Pentru orașul Făgăraș, am ales un magazin de proximitate, cu o locație cât mai accesibilă pentru clienții noștri, chiar în centrul orașului, alături de puncte importante de interes: Parcul Central, Piața Republicii. De asemenea, ne respectăm promisiunea de a aduce tehnologie de ultimă generație și gama noastră completă de servicii, inclusiv în orașele medii și mici.”

În perioada următoare, clienții beneficiază de oferte de neratat dedicate deschiderii, la o gamă variată de produse Electro-IT, dar și de posibilitatea obținerii unui voucher în valoare de 200 de lei, prin programul Rabla propriu al retailerului, la predarea unui electrocasnic vechi și achiziționarea unuia nou din aceeași categorie. 

Flanco pune la dispoziția clienților săi posibilități variate de achitare a cumpărăturilor: de la achiziționarea în până la 60 de rate fixe, printr-un credit obținut pe loc, în magazin, fără adeverință de salariu, la cumpărături prin card de credit în până la 40 de rate fără dobândă sau chiar achitarea produselor în 3 sau 4 luni, doar cu cardul de salariu. În plus, clienții pot accesa serviciul de buy-back la telefoane smart, rapid și ușor, direct în magazin.

„Serviciul de buy-back pe care îl oferim în magazinele Flanco este unul dintre cele mai atractive de pe piață și este disponibil inclusiv în magazinul din Făgăraș. Modul de funcționare este foarte simplu și în avantajul clientului: vechiul telefon, de care clientul vrea să se despartă, este evaluat pe loc, în magazinul nostru, cu ajutorul unei aplicații. În funcție de starea și de valoarea telefonului, se emite pe loc un voucher valoric, pe care clientul îl poate utiliza pentru a-și achiziționa orice tip de produs din magazinele noastre, nu neapărat un alt telefon”, explică Ionuț Cîrstea.

Magazinul Flanco din Făgăraș este deschis, de luni până vineri, în intervalul 09:00-19:00, iar sâmbăta, în intervalul 09:00-14:00, la adresa strada Republicii nr. 7.

Despre Flanco 

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 157 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 112 orașe ale României. De asemenea, magazinul online al retailerului, flanco.ro, se află în continuă dezvoltare și oferă tehnologie de ultimă generație, cele mai căutate branduri și soluții inovatoare de plată.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.