Flanco inaugurează în București al 10-lea magazin,la Veranda Mall

Flanco deschide,în 10 noiembrie, al zecelea magazin al său din Capitală, situat în Veranda Mall (la parter).

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Echipa de consultanți și-a întâmpinat deja primii clienți într-un spațiu de 300 mp, cu o gamă de produse atent selecționată, dotări moderne – precum etichetele electronice – și cu cele mai bune oferte ale anului, de Black Friday.

„Centrele comerciale reprezintă un pilon important al strategiei noastre de dezvoltare eficientă și sănătoasă, cu atât mai mult în prezent, când traficul și vânzările din magazinele fizice au crescut comparativ cu anii anteriori. Veranda Mall face parte din strategia Flanco de a fi prezenți în centrele comerciale cu trafic intens, clientul bucureștean preferând, în continuare, mall-urile, pentru mixul divers de magazine și activități pe care îl oferă”, spune Ionuț Cîrstea, retail manager Flanco.

Doar în orașul București, retailerul operează zece magazine, majoritatea fiind situate în centre comerciale – fie de dimensiuni mari (Afi Cotroceni, Sun Plaza, Veranda Mall), fie de tip galerii comerciale (Titan, Cora Lujerului, Cora Pantelimon, Orhideea). Restul de trei magazine au amplasare stradală (Pieptănari, Obor, Drumul Taberei). În zona metropolitană a capitalei, Flanco are două alte puncte de întâlnire cu clienții, unul dintre acestea recent deschis, în Voluntari și în Bragadiru.

„Am inaugurat magazinul în plină campanie de Black Friday, astfel că cei care ne trec pragul vor avea parte de cele mai mari reduceri din an, dar și de serviciile de finanțare complete cu care i-am obișnuit, astfel încât să își poată permite produse de calitate, tehnologie performantă, branduri consacrate și siguranța unei investiții alese cu grijă. Echipa de consultanți este pregătită să ofere informații utile și sprijin în alegerea celor mai potrivite produse, dar și metode de finanțare, clienților care au nevoie de îndrumare.”

Astfel, clienții pot achita cumpărăturile în până la 40 de rate fără dobândă prin card de credit, în rate fixe printr-un credit obținut pe loc, în magazin, ori direct cu cardul de salariu în 3 sau 4 rate. În cazul unei nepotriviri în ceea ce privește produsul ales, aceștia au oricând opțiunea celei mai lungi perioade de retur gratuit de pe piață, de 45 de zile. De asemenea, clienții care preferă să comande online, pot alege să își ridice produsele atât din magazinul Flanco Veranda Mall, cât și din celelalte puncte ale rețelei, inclusiv în perioada campaniei de Black Friday.

Pe rafturile din Flanco Veranda Mall, până pe 30 noiembrie, clienții vor regăsi smartphone-uri de la 299 lei, televizoare LED de la 399 lei, laptopuri de la 799 lei, aspiratoare robot de la 499 lei, mașini de spălat de la 899 lei și espressoare de cafea de la 189 lei. Periodic, retailerul va actualiza stocurile și va adăuga în oferta de Black Friday noi produse.

Magazinul Flanco din Veranda Mall (parter) este deschis, de luni până duminică, în intervalul orar 10:00-22:00, la adresa Strada Ziduri Moși 23, București.

Despre Flanco

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 156 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 110 orașe ale României. De asemenea, magazinul online al retailerului, flanco.ro, se află în continuă dezvoltare și oferă tehnologie de ultimă generație, cele mai căutate branduri și soluții inovatoare de plată.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.