FlixBus a deschis birou la București

Cel mai mare furnizor de călătorii cu autocarul pe distanțe lungi din Europa își întărește prezența în România și a deschis un birou la București. FlixBus a anunțat în timpul verii două noi colaborări locale și, după integrarea serviciilor cu Eurolines România, oferă acum 100 de conexiuni directe către 12 țări europene.  

Laszlo Arany

Concentare pe România și Europa Centrală

„În 2016, peste 30 de milioane de pasageri au ales serviciile FlixBus în toată Europa. Datorită creșterii substanțiale de anul trecut din Europa Centrală și de Est, am decis să deschidem un birou la București. FlixBus deja cooperează cu parteneri cu experiență în România și planul este să creștem continuu prezența locală. Din noiembrie, noii noștri colegi de la București ne susțin în satisfacerea nevoilor locale”, a declarat László Arany, Managing Director Regional.

FlixBus a creat peste 6.000 de locuri de muncă în Europa prin creșterea cererii de șoferi de autobuz, infrastructură și suport operațional și prin deschiderea de birouri în 9 țări. Economiile regionale sunt susținute și datorită accesului ușor și rapid la centrele de business și destinațiile turistice. 

Cooperare puternică cu IMM-urile locale

Modelul de business al FlixBus se bazează pe cooperarea unică internațională cu IMM-urile locale, ceea ce duce la un mix între tehnologie, spirit de start-up, tradiție și calitate. FlixBus are peste 250 de parteneri în Europa și România. Din această vară, FlixBus cooperează cu parteneri locali cu zeci de ani de experiență în domeniu. În iunie, compania a început cooperarea în Cluj cu Alis Grup, iar la finalul lui august a încheiat un parteneriat cu Eurolines România. Astfel, un număr mare de autocare oferă acum standardele de calitate ale FlixBus în România: Wi-Fi gratuit, scaune confortabile și cu spațiu mare pentru picioare, aer condiționat, prize și toaletă la bord.  

FlixBus este un furnizor european de transport de persoane pe distanțe lungi, creat nu cu mult timp în urmă. Din anul 2013, oferă un mod alternativ, comod și verde de a călători, pentru orice buzunar. Grație planificării inteligente a rețelei și a unui sistem backend de ultimă generație, FlixBus oferă cea mai mare rețea de autocare interurbane din Europa, cu 200.000 de curse zilnice către 1.200 de destinații din 26  țări.

Fondat și lansat în Germania, fostul start-up combină experiența și calitatea prin strânsă colaborare cu sectorul regional de IMM-uri. Din sediile sale din Berlin, München, Paris, Zagreb, Copenhaga, Amsterdam și Milano, FlixTeam se ocupă de planificarea rețelei, de relațiile cu clienții, de managementul calității, de marketing și de vânzări, precum și de dezvoltare activității și a tehnologiei.

Partenerii de transport regional, adesea firme de familie clădite pe eforturile câtorva generații, se ocupă de operațiunile cotidiene și de o flotă de autocare FlixBus verzi, punând un accent deosebit pe cele mai înalte standarde de confort și de siguranță. Așadar, inovația, spiritul antreprenorial și o marcă puternică în transportul internațional de persoane sunt completate de experiența și de calitatea unui sector tradițional format din firme mijlocii. Folosind un model de afaceri unic, FlixBus a transportat milioane de clienți în toată Europa și a creat mii de noi locuri de muncă în acest sector.

www.flixbus.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.