FlixBus oferă curse directe către Spania și Italia

FlixBus, cel mai mare furnizor de transport de persoane cu autocarul pe distanțe lungi din Europa, a crescut din 26 aprilie numărul de curse directe din România, cu linii noi către orașe mediteraneene în Italia și Spania, dar și noi conexiuni din Transilvania către Austria.

În sezonul de vară, destinații precum Barcelona și Girona vor putea fi vizitate cu autocarele verzi FlixBus de 5 ori pe săptămână din București, Sibiu, Brașov, Ploiești și alte orașe mari. Orașe italiene ca Roma, Napoli, Florența și Bologna vor avea curse zilnice directe către România.

„Apropiindu-se sezonul turistic, extindem rețeaua de curse cu destinații relevante de vară, pentru a ne adresa nevoilor clienților români. Comparativ cu vara trecută, în acest an vom avea 13 țări noi în oferta noastră disponibile direct din România”, a declarat László Arany,Managing Director regional.

Noi curse către Austria din Cluj-Napoca, Huedin și Oradea

După lansarea cursei între Sofia și București în martie anul curent, FlixBus va conecta Varna la rețeaua sa internațională, prima destinație fiind capitala românească.

Cursele din Transilvania către Austria se extind. Locuitorii din Cluj-Napoca, Huedin și Oradea vor putea călătorii direct către Graz prin Budapesta.

 Mobilitate digitală: FlixBus și Google Assistant fac călătoriile și mai ușoare

Soluțiile digitale orientate către client au fost nucleul modelului de business al FlixBus încă de la lansarea companiei de acum cinci ani. Orarul călătoriilor este disponibil în Google Maps prin caracteristica Google Transit încă din 2017, iar de la începutul lunii aprilie 2018, FlixBus este primul operator de autocare integrat în Google Assistant.

Utilizatorii pot accesa ușor informații despre curse, orare și prețuri doar întrebând vocal Google. Odată ce cursa dorită este găsită, ea poate fi rezervată prin comandă vocală. Această opțiune, FlixBus Action, este disponibilă momentan în engleză, franceză și germană. Biletele pot fi rezervate și online la www.FlixBus.ro, în aplicația gratuită pentru telefonul mobil și în agențiile partenere din țară.

Anularea rezervării este posibilă cu până la 15 minute înainte de plecare. Autocarele verzi au la bord Internet Wi-Fi gratuit, prize, scaune confortabile cu spațiu extins pentru picioare, aer condiționat și toaletă.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.