FlixBus se extinde

FlixBus extinde cea mai mare rețea europeană de transport de persoane cu autocarul către Bulgaria: noi conexiuni între București și Sofia.

  • Din 22 martie o nouă țară intră în rețeaua FlixBus: Bulgaria
  • Două curse directe zilnice între București și Sofia cu autocare verzi
  • În martie, FlixBus va crește frecvența curselor către Ungaria
  • Mobilitate verde și inteligentă pentru toți: Internet Wi-Fi gratuit, scaune confortabile cu spațiu extins pentru picioare, aer condiționat, prize și toaletă la bord

Furnizorul european de mobilitate FlixBus conectează România de cea mai nouă țară adăugată rețelei sale, Bulgaria. Curse directe de zi și de noapte vor circula de la București și Giurgiu către Sofia începând cu 22 martie. Biletele sunt deja disponibile pewww.FlixBus.ro și în aplicația gratuită pentru telefonul mobil.

FlixBus s-a lansat în România la jumătatea lui 2016 și, după o expansiune rapidă în 2017, oferă deja conexiuni directe către 100 de destinații din 12 țări din Europa. Prin intrarea pe piața din Bulgaria, compania oferă un număr și mai mare de destinații din România.

„Din 2013, de când FlixBus a fost lansat, creștem organic în Europa. După ce am pus la punct o ofertă puternică în România, următorul pas logic a fost să intrăm pe piața din Bulgaria și să oferim călătorii accesibile și confortabile între cele două țări”, a declarat László Arany, Managing Director regional.

În afară de extinderea rețelei în Bulgaria, FlixBus va crește frecvența curselor către Ungaria din această lună. Astfel din 29 martie vor fi noi curse directe de noapte de la București, Brașov, Ploiești și Sibiu către Szeged și Budapesta, iar autocarele vor ajunge și în aeroportul din capitala Ungariei.

Mobilitate verde și inteligentă pentru toți

FlixBus garantează aceeași calitate pentru toate autocarele din flotă. Pasagerii au acces la Wi-Fi gratuit, scaune confortabile cu spațiu extins pentru picioare, aer condiționat, prize și toaletă la bord.

Cumpărarea biletelor poate fi făcută către diferite țări europene la ww.FlixBus.ro, în aplicația pentru telefonul mobil și în agențiile de turism partenere din România. Modificarea sau anularea rezervării este posibilă cu până la 15 minute înainte de plecare. Se poat lua gratuit un bagaj de cală și unul de mână, fără a fi nevoie de printarea biletelor, check-in-ul fiind posibil cu codul QR din aplicația pentru telefonul mobil.

CURSĂ TRECE PRIN DURATĂ  Prețuri pe www.FlixBus.ro, de la (RON)

 

București <> Sofia Giurgiu, Pleven 7:15 ore 53.90
București <> Budapesta Ploiești, Brașov, Sibiu, Szeged 15:15 ore 129

În perioada 22-25 martie, biletele pentru cursele de la București la Sofia vor fi disponibile de la 1,99 de lei, pentru plecările care au loc între 22.03.2018 și 20.05.2018.

FlixBus este un furnizor european de transport de persoane pe distanțe lungi, creat nu cu mult timp în urmă. Din anul 2013, oferă un mod alternativ, comod și verde de a călători, pentru orice buzunar. Grație planificării inteligente a rețelei și a unui sistem backend de ultimă generație, FlixBus oferă cea mai mare rețea de autocare interurbane din Europa, cu 250.000 de curse zilnice către 1.400 de destinații din 27 țări.

Fondat și lansat în Germania, fostul start-up combină experiența și calitatea prin strânsa colaborare cu sectorul regional de IMM-uri. Din sediile sale din București, München, Berlin, Paris, Milano, Zagreb, Stockholm, Amsterdam, Aarhus, Praga, Budapesta, Los Angeles, Madrid, FlixTeam se ocupă de planificarea rețelei, de relațiile cu clienții, de managementul calității, de marketing și de vânzări, precum și de dezvoltare activității și a tehnologiei.

Partenerii de transport regional, adesea firme de familie clădite pe eforturile câtorva generații, se ocupă de operațiunile cotidiene și de o flotă de autocare FlixBus verzi, punând un accent deosebit pe cele mai înalte standarde de confort și de siguranță. Așadar, inovația, spiritul antreprenorial și o marcă puternică în transportul internațional de persoane sunt completate de experiența și de calitatea unui sector tradițional format din firme mijlocii. Folosind un model de afaceri unic, FlixBus a transportat milioane de clienți în toată Europa și a creat mii de noi locuri de muncă în acest sector.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.