FM Logistic: Oportunități de carieră într-un mediu dinamic

FM Logistic oferă angajaților săi oportunități de dezvoltare şi posibilitatea de a atinge potențialul maxim în companie, astfel încât timpul investit să fie sinonim cu dezvoltarea abilităților, cu satisfacția locului de muncă și cu un sentiment de mândrie că sunt parte din FM Logistic. Beneficiind de suţinerea echipei de management și de un plan personalizat de dezvoltare, FM Logistic îşi invită fiecare angajat la sesiuni de training interesante şi oportunități continue de evaluare şi autoevaluare.

FM Dragomiresti – echipa co-packing

FM Logistic a moștenit de la predecesorii săi o cultură a valorilor bazată pe respect, unde spiritul antreprenorial face parte din ADN-ul companiei. Inițiativa este, de asemenea, încurajată în rândul tuturor angajaților, în tot ceea ce întreprind, într- un proces permanent de îmbunătățire.

“FM Logistic reprezintă o foarte bună oportunitate de dezvoltare profesională, locul în care am întâlnit oameni deschişi, care mi-au dat încredere, m-au susținut şi totodată m-au facut să am şi mai multă încredere în mine. Am început în 2009, ca manipulant marfă pentru clientul CORA, divizia non-alimentară, iar din 2015 coordonez activitatea de co-packing desfaşurată în cadrul platformei FM din Dragomireşti. În prezent, cu o echipă formată din 26 de oameni, reuşim să aducem valoare adãugatã clienților prin intermediul activității de co-packing într-un mediu dinamic, plin de provocări, care îți oferă posibilitatea de a inova şi de a căuta permanent soluții pentru îmbunătățire, unde încrederea stă la baza lucrului în echipă”, a menționat Rodica Mîndroi, coordonator co-packing FM Dragomireşti.

Un mediu de lucru sigur, modern și atractiv

FM Logistic şi-a asumat responsabilitatea de a oferi angajaților un mediu de lucru de calitate, mai sănătos, prin intermediul platformelor sale- construcții sustenabile realizate pe criterii de eficienţă energetică, reducerea consumului de apă, a emisiilor de dioxid de carbon, îmbunătățirea calității aerului, și economia de resurse în general.

Platformele noastre reprezintă adevărate showroom-uri ale industriei logistice, fiind concepute şi construite de echipa de experți din cadrul NG Concept- subsidiara FM Logistic dedicată ingineriei construcțiilor, pentru a oferi un confort sporit angajaților și în conformitate cu cele mai exigente reguli în domeniu.

De exemplu, platforma FM Logistic de lângă Bucureşti, din Dragomireşti, va fi primul depozit din România cu certificarea LEED- va fi o clădire “verde”, o construcţie care respectă normele de protejare a mediului, are un sistem de iluminat LED, sistem de încălzire eficient, şi cel mai bun confort posibil. Platformele FM Logistic sunt concepute având în vedere respectul față de mediu și în acelasi timp să ofere cele mai bune condiții pentru angajații săi.

Inovația se află în centrul operațiunilor FM Logistic: creșterea productivității operaționale, optimizarea costurilor lanțului de aprovizionare, creșterea flexibilității și îmbunătățirea calității serviciilor oferite. Soluțiile noastre inovatoare contribuie la evoluția logisticii: clădirile HQE și camioanele noastre de ultima tehnologie care funcționează pe gaze naturale lichide. Deoarece angajații se află în centrul performanței companiei, inovația înseamnă, de asemenea, furnizarea de soluții ergonomice pentru a reduce dificultățile de lucru pentru operatori, cum ar fi scanerul la bord.

Zona de co-packing din cadrul platformei FM Dragomirești este amplasată la mezanin cu ferestre ce oferă mult mai multă lumină naturală și este supusă unor mai mici variații de temperatură în timpul verii și iernii prin faptul că amplasarea este separată de zona rampelor. Astfel contribuind la un confort mai mare al angajaților din cadrul activității de co-packing.

FM Logistic a primit numeroase distincții în semn de recunoaştere a angajamentului asumat de a face ca mediul de lucru să fie o experiență palpitantă pentru angajații săi (Premiul «Angajator de top», «Happy trainees», «Cel mai bun operator logistic», etc.). «Încrederea, Performanța și Deschiderea» sunt cele 3 valori care reflectă istoria companiei, care definesc şi ghidează abordarea managerială și modul în care angajații interacționează între ei, reprezentând ingredientul cheie care face din FM un loc unde să îți doreşti să lucrezi, să îți dezvolți abilitățile şi să evoluezi.

Rodica Mîndroi, coordonator co-packing FM Dragomireşti

“Implicarea, răbdarea- căci nimic nu se întâmplă peste noapte şi faptul că am întalnit oamenii potriviți în locul potrivit, au fost foarte importante în cariera mea de până acum. Unui tanăr în căutarea unui job în logistică, i-aş recomanda să se implice şi să şi dorească să se dezvolte profesional, căci aceste aspecte vor fi tot timpul apreciate în FM Logistic“ a menționat Rodica Mîndroi.

În România FM Logistic este prezentă din 2003, a înregistrat o cifră de afaceri de 25 milioane euro în ultimul an fiscal, are 750 de angajaţi şi operează patru platforme logistice cu 90,000 m2 suprafaţă de stocare şi 2 terminale logistice de cross- docking.

1967-2017: Pe parcursul a 50 de ani, FM Logistic a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători logistici internaţionali care oferă soluţii logistice pentru optimizarea operaţiunilor din cadrul lanţului global de aprovizionare, de la depozitare şi distribuţie până la co-packing şi Supply Chain Management.

FM Logistic operează în 6 sectoare principale- alimentar, retail, industria bunurilor de uz casnic şi îngrijire personală, cosmetic/ produse de lux, farmaceutic, produse industriale şi electronice, este prezentă pe 3 continente, în 5 regiuni (Europa de Vest, Europa Centrală, Europa de Est, Asia şi America Latină), are 23,300 angajaţi şi o cifră de afaceri de peste 1 miliard euro realizată în proporţie de 63% în afara Franţei, dovadă că aspectul internaţional al companiei este mai mult decât o realitate, este un avantaj major.

Planul de dezvoltare FM Logistic se bazează pe lângă expansiunea geografică şi pe inovaţie, aceasta realizându-se în conformitate cu normele pentru protejarea mediului. FM Logistic este pionier în crearea unor soluţii logistice inovatoare (AGV, drone, roboţi), fiind una dintre companiile care au implementat “pooling-ul” o soluţie inovatoare de consolidare a mărfurilor de acelaşi profil şi ale cărei rezultate au fost recunoscute, aducând numeroase premii de-a lungul anilor (premiată la SITL- târgul internaţional de servicii de logistică şi transport) sau crearea Collaborative Routing Centres (CRC®) în 2015.

Având în vedere tendinţele de consum, în 2015 FM Logistic a dezvoltat soluţia CityLogin – soluţie ecologică de distribuţie în interiorul oraşelor în conformitate cu solicitările de sustenabilitate la nivel European, implementată iniţial în Roma, apoi în Madrid şi Paris, şi în curând Milano, Varşovia şi Moscova.

www.fmlogistic.com

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.