Ford Trucks Best Driver Challenge

Unul dintre principalele avantaje ale vehiculelor comerciale Ford Trucks sunt costurile operaționale poziționate printre cele mai mici din întreaga industrie. Pentru a sublinia o data în plus acest avantaj, Ford Trucks organizează periodic competiția Ford Trucks Best Driver Challenge – un concurs în care pot fi incluși doar șoferii vehiculelor Ford Trucks achiziționate prin Cefin Trucks.

În perioda 15 Mai – 15 Iunie 2018 se derulează Prima Editie a Ford Trucks Best Driver Challenge. In cadrul competiției sunt definite două categorii de participare: Transport și Construcții.

“Ford Trucks acordă o deosebită atenție șoferilor. Astfel, de la sistemele Lane Deperture, Advanced Emergency, cele SMART care echipeaza motoarele Ecotorq, până la această competitie în care sunt puse în valoare aptitudinile șoferilor, valorizăm cea mai importantă resursă a companiilor care activează în domeniul Transporturi sau Construcții – resursele umane.” declară domnul Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.  

Singurul criteriul de departajare în cadrul concursului este Consumul mediu de combustibil pe Kilometru obținut în  perioada competiției. Derularea concursului nu presupune eforturi suplimentare față de sarcinile zilnice ale șoferilor și participă la eficientizarea activitații lor de zi cu zi. Monitorizarea rezultatelor obținute în concurs se va face prin intermediul Via Truck – soluția profesională de monitorizare și management a flotelor auto prin GPS, sistem oferit de Via Sat.

Premiile puse în concurs sunt 10 vouchere cadou în valoare de 500 de Euro pentru primii 5 clasați la cele doua categorii ale competiției. Rezultatele înregistrate în competitie, și primii clasați, vor fi comunicate săptămânal pe websiteul companiei www.ford-trucks.ro.

Rezultatele finale vor fi publicate pana cel tarziu la data de 1 Iulie 2018.

Vehiculele comerciale Ford Trucks sunt produse de grupul Ford prin joint venture-ul cu Ford Otosan. Investițiile realizate de Ford Motor Company în facilități de producție și de cercetare și dezvoltare au adus azi centrul de producție din Turcia la o capacitate anuală totală de 440.000 unități marca Ford.

6.9 miliarde de dolari cifra de afaceri în 2017, peste 11.500 de angajați, 1.500 de ingineri implicați în activități de cercetare și dezvoltare a gamei de camioane, 1,1 milioane mp acoperiți de facilități de producție, o capacitate de producție anuală de 80.000 motoare Ecotorq, 425.000 vehicule comerciale ușoare ale gamei Ford Transit și 15.000 camioane – iată câteva cifre care sintetizează experiența fabricii Ford.  

Cefin Trucks este unic importator al mărcii Ford Trucks în România. Compania este un partener de încredere al transportatorilor, activând de peste 20 de ani în domeniul auto ca furnizor de servicii și produse pentru profesioniștii din lumea transporturilor. Reteaua de distribuție și asistență tehnică este prezenta în București, Constanța, Brașov, Craiova, Timișoara, Deva,  Arad, Bacău, Suceava, Cluj, Oradea și Baia Mare. Pachetul complet de servicii oferite de Cefin Trucks integrează pe lângă serviciile Post Vânzare, oferirea de soluții financiare optimizate, servicii de TradeIn, servicii de BuyBack, servicii de instruire a utilizatorilor și nu în ultimul rând servicii telematice.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.