FORT opreste activitatea pe 31 mai

Federatia Operatorilor Romani de Transport anunta, printr-un comunicat, ca, odata cu bugetarii si cu transportul feroviar, si activitatea in autogari va fi oprita. Astfel, toate microbuzele ce efectueaza curse judetene si interjudetene nu vor mai opera pe trasee. Masura luata de FORT vine sa sprijine lupta impotriva antimasurilor pregatite de Guvern.

Transportatorii solicita Guvernului aplicarea urgenta a masurilor legislative convenite in data de 21 ianuarie a.c., adica prelungirea valabilitatii licentelor de traseu la transportul judetean si interjudetean, stoparea abuzurilor autoritatilor judetene si locale impotriva afacerilor din transport, aplicarea urgenta a masurilor impotriva pirateriei (frauda fiscala), precum si plata datoriilor sau compensarea celor pe care Ministerul Transporturilor le are fata de transportatorii de persoane (deconturile pentru transportul categoriilor defavorizate: pensionari, veterani etc).

\”Masura de oprire a transportului de persoane, la nivel national, nu va putea fi suspendata decat dupa ce solicitarile transportatorilor vor fi rezolvate\”, se arata in comunicatul FORT.

Meda BORCESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.