Gebrüder Weiss a preluat operațiunile Rhenus Bulgaria

Furnizorul de transport și logistică Gebrüder Weiss a finalizat integrarea în rețeaua sa a operațiunilor Rhenus Bulgaria, astfel că patru noi locații au fost adăugate filialei sale naționale din Bulgaria: în Burgas, Svilengrad, Varna și Plovdiv.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Cei 80 de foști angajați ai Rhenus Bulgaria pot aștepta acum cu nerăbdare perspective noi de carieră ca membri ai familiei Gebrüder Weiss. Membrii personalului de la sediul său din Sofia se mută la sediul național Gebrüder Weiss, chiar în afara capitalei din Musachevo, care este în continuare extins.

Această mișcare marchează retragerea Rhenus Bulgaria de pe piața internă de transport și transferul acestor operațiuni către Gebrüder Weiss.

„Rețeaua noastră mai fin și personalul nou ne vor ajuta să îndeplinim și mai eficient cerințele de logistică ale clienților noștri bulgari. În același timp, ne extindem portofoliul de servicii în zona livrărilor pentru consumatorii finali”, spune Marieta Grigorova, țara. manager la Gebrüder Weiss Bulgaria. În urma integrării Rhenus, grupul oferă acum opțiuni de livrare la domiciliu în Bulgaria. Aceasta include transportul de mobilier, electrocasnice și produse de divertisment acasă achiziționate online – până și dincolo de ușile din față ale clienților. De asemenea, echipele formate din doi oameni vor asambla mobilier și vor conecta echipamente electronice. În mai multe țări din centrul și sud-estul Europei, Gebrüder Weiss se află printre liderii de piață în livrări la domiciliu.

Gebrüder Weiss Bulgaria este activă în transportul terestru, transportul aerian și maritim și segmentele logistice ale țării din 1993. În anii 1990, după căderea Cortinei de Fier, compania de logistică și-a extins operațiunile spre est din Europa centrală. Astăzi, poate atinge o rețea strâns unită de hub-uri în diferite țări din sud-estul Europei.

Despre Gebrüder Weiss

Cu peste 7.400 de angajați, 170 de locații deținute de companie și o cifră de afaceri anuală de 1,77 miliarde de euro (2020), Gebrüder Weiss se află printre cele mai importante companii de transport și logistică din Europa. Pe lângă activitatea sa de bază de transport terestru, transport aerian și maritim și logistică, compania operează o serie de soluții industriale și filiale înalt specializate sub umbrela Gebrüder Weiss Holding AG, care are sediul în Lauterach, Austria. Acestea includ firma de consultanță în logistică x|vise, tectraxx (specialist în industrie pentru afaceri de înaltă tehnologie), dicall (soluții de comunicații, cercetare de piață, formare), Rail Cargo (transporturi feroviare) și serviciul de colete Gebrüder Weiss GWP, care este coproprietar. al DPD din Austria. Această grupare de servicii permite grupului să răspundă nevoilor clienților în mod rapid și flexibil. Astăzi, după ce a implementat o varietate de inițiative de mediu, economice și sociale, compania condusă de familie cu o istorie de 500 de ani este considerată, de asemenea, un pionier în practicile de afaceri durabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.